Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 19:16, 12 sty 2018

Agania napisał(a)
Szczęścia w Nowym Roku Dorotko

Czekam na dalszy ciąg wizytówki, pamiętam rewolucję kanalizacyjną u Ciebie, dostałam w tedy od Ciebie białe liliowce
Dziękuję i nawzajem W najbliższych dniach wezmę się za dalszy ciąg wizytówki. Czy liliowiec rozrósł się?
Dorota123 19:17, 12 sty 2018

Urszulla napisał(a)

Spokojnie, wiosna dopiero w planach. Teraz coś przejściowego wymyśliłam. Bo na święta nie wyżywałam się dekoracyjnie
O to lecę zobaczyć co stworzyłaś.
Dorota123 19:21, 12 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak daleko masz do Agaty? Pytam bo może Byście razem w tym sezonie do nas zajechały
Odległość jak to mówią na rzut beretem, 10 minut spokojnym spacerkiem. Agata to moja bratowa.Poczekam z jakąś deklaracją do lata, bo u mnie różnie bywa z samopoczuciem.
AgataM 19:21, 12 sty 2018

Wreszcie jesteś. Wszyscy do Ciebie pukają na pogaduszki. a Ty chyba znowu pichcisz pyszne ciasta
Dorota123 19:35, 12 sty 2018

AgataM napisał(a)
Wreszcie jesteś. Wszyscy do Ciebie pukają na pogaduszki. a Ty chyba znowu pichcisz pyszne ciasta
Dziś pojechałam do koleżanek do mojej pracy i tak się zasiedziałam.
sylwia_slomc... 19:43, 12 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Odległość jak to mówią na rzut beretem, 10 minut spokojnym spacerkiem. Agata to moja bratowa.Poczekam z jakąś deklaracją do lata, bo u mnie różnie bywa z samopoczuciem.

Ok, ale zaproszenie macieFajnie jak rodzina ma podobne zainteresowania i jest wsparciem Zdrówka życzę bo najważniejsze
marba 19:48, 12 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Dekoracje świąteczne zaczęłam w listopadzie od pieczenia chatek piernikowych. Systematycznie coś dorabiałam, a to podkłady do wianków których uwiłam 6 sztuk, to znów wiązałam kokardy na choinkę, innym razem malowałam szyszki i tak zeszło do świąt. W ubiegłym roku też nie robiłam dekoracji bo zachorowałam i tak się ciągnie to moje chorowanie nadal. Tyle, że teraz wyszukuję sobie lekkie zajęcia, żeby o głupotach ( czytaj chorobie) nie myśleć. Z tego też powodu nie narzekam na brak czasu. Za pozdrowienia dziękuję i odwzajemniam, życzę Tobie i sobie zdrowia, sił i żeby się chciało.
U nas śniegu nie ma, ale róże w tym roku mają już kopczyki i są opatulone bo w ubiegłą zimę strasznie mi przemarzły i wiosną startowały od zera. Dziękuję za pochwałę

Dorotko, te Twoje piernikowe chatki to prawdziwy majstersztyk.
ryska 20:21, 12 sty 2018

Ciekawą wizytówkę tworzysz. Bardzo lubię takie historie w pigułce
Dorota123 20:50, 12 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ok, ale zaproszenie macieFajnie jak rodzina ma podobne zainteresowania i jest wsparciem Zdrówka życzę bo najważniejsze
Dzięki Sylwio, Lubię takie spotkania, sama też powinnam takie zrobić. Może w tym roku się uda, zobaczymy.
Dorota123 20:54, 12 sty 2018

marba napisał(a)

Dorotko, te Twoje piernikowe chatki to prawdziwy majstersztyk.
Dziękuję i cieszę się, że Ci się podobają, pierwszy raz piekłam takie. Osoby które nimi obdarowałam, ne bardzo chcą je zjeść. Chociaż u Agatki chyba byli z bajki Jaś i Małgosia bo widziałam , że zaczynają konsumować. My zjedliśmy już 3 domki, prawdziwe łasuchy z nas.