Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

basia3012 23:44, 01 lip 2018

Przepraszam, trafiłam od Agaty. Dobrej nocy.
kasja83 07:30, 03 lip 2018

Dorota123 napisał(a)
Nasza okolica obfituje w wiele pięknych zabytków, za to ogrodów do zwiedzania nie ma wcale. Poniżej pokazuję pałac w Dziękach, zalew w Piasecznie, Ujazd czyli Krzysztopór, a w sąsiedniej miejscowości mamy taki pałac - obecnie w remoncie. Za miłe słowa dziękuję.

Piękne okolice...jest co zwiedzać!
Dorota123 23:11, 03 lip 2018

basia3012 napisał(a)
Dorotko, witam się u Ciebie w ogrodzie. Trafiłam tu od Uli i zostaję na dłużej. Jest u Ciebie pięknie. Podoba mi się wszystko. Cudne róże, lilie, piękne rabatki, dekoracje. Widać, że ogrodnoczka-artystka. Gratuluję!

Tez jestem babcią. Mój wnuk chyba w podobnym wieku. W maju Jasiu skończył 4 latka. Opiekuję się nim codziennie po odebraniu go z przedszkola. Teraz wyjechał z rodzicami na wakacje. Mam tydzień dla ogrodu i leniuchowania. Zaznaczam Twój ogród do podglądania. Mam nadzieję, że mogę? Pozdrawiam serdecznie.
Miło mi, że do mnie trafiłaś,a na dodatek podoba Ci się to co robię . Mało kto tu zagląda. Zapraszam częściej.
Mój wnyk też majowy i też ma 4 latka. Ja zajmuję się nim z doskoku, w zależności od tęsknotek i potrzeb. Zaraz lecę do Twojego ogródka. Pozdrawiam

Dorota123 23:13, 03 lip 2018

kasja83 napisał(a)

Piękne okolice...jest co zwiedzać!
Tak u nas zabytków jest na prawdę dużo.

sylwia_slomc... 23:21, 03 lip 2018

Dorota123 napisał(a)
Miło mi, że do mnie trafiłaś,a na dodatek podoba Ci się to co robię . Mało kto tu zagląda. Zapraszam częściej.
Mój wnyk też majowy i też ma 4 latka. Ja zajmuję się nim z doskoku, w zależności od tęsknotek i potrzeb. Zaraz lecę do Twojego ogródka. Pozdrawiam

Ooo przepraszam, ale ja bardzo często tu u Ciebie jestem
marba 23:26, 03 lip 2018

Maki jak z obrazka! Czy one wysiewają się z nasion? A fotka z liliami wygląda bajecznie.
Pozdrawiam, Dorotko.
Dorota123 23:38, 03 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ooo przepraszam, ale ja bardzo często tu u Ciebie jestem
Całe szczęście, że bywasz i jeszcze czytasz co tam wyżej napisane Dziękuję Sylwio

Dorota123 23:44, 03 lip 2018

marba napisał(a)
Maki jak z obrazka! Czy one wysiewają się z nasion? A fotka z liliami wygląda bajecznie.
Pozdrawiam, Dorotko.
Też bardzo lubię te maki, one są z nasionek.. W ubiegłym roku kupiłam dużą ilość lilii, nie zdążyły wtedy zakwitnąć, ale w tym roku pokazują swoje piękno. Na dniach przyjdzie kolejna paczka z cebulami i znów będę zastanawiać się gdzie ja to upchnę a ilość jest imponująca.

marba 23:49, 03 lip 2018

Dorotko, chcę spytać jeszcze o ten fioletowy powojnik na ścianie altany. Pamiętasz nazwę odmiany? Pytam, bo mam bardzo podobny, może nawet ten sam, a nie wiem jak się nazywa.
basia3012 23:51, 03 lip 2018

Dorotko, przepiękne te lilie masz. Jak je uprawiasz, że tak pięknie kwitną? Pytam o to bo będę przesadzała moje lilie. Kilka lat rosną w jednym miejscu i czas na przeprowadzkę w inne. Słabo zaczęły kwitnąć. Czy dajesz jakiś nawóz im?
Dziękuję bardzo za odwiedziny w moim ogródku. Do mnie mało kto zagląda.
Pozdrawiam serdecznie.