Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Rumianka 20:07, 31 paź 2018

Wspaniała charakteryzacja na dzisiejszy dzień...ja właśnie przed chwilą obdarowałam słodyczami straszydła w maskach...brr...
anabuko1 08:48, 01 lis 2018

Dorotko, witaj!
Masz bardzo przystojnego synia.
Charakteryzacja jest fantastyczna
I jest to zdjęcie, !!Zrobiłaś to ujęcie z dziewczyną na kolanach.Suuper wygląda.Musiałaś chyba szybko robić,żeby długo nie dźwigał.Chociaż dziewczyna chudziutka, to i leciutka i bardzo ładna.
Dorota123 18:44, 01 lis 2018

Rumianka napisał(a)
Wspaniała charakteryzacja na dzisiejszy dzień...ja właśnie przed chwilą obdarowałam słodyczami straszydła w maskach...brr...
Dziś przyjechał wnuczek i skarżył się, że on nie miał halloween, musieliśmy na to coś poradzić i zrobiliśmy takie straszne straszydło. Maskę oczywiście zabrał do domu.

Dorota123 18:51, 01 lis 2018

anabuko1 napisał(a)
Dorotko, witaj!
Masz bardzo przystojnego synia.
Charakteryzacja jest fantastyczna
I jest to zdjęcie, !!Zrobiłaś to ujęcie z dziewczyną na kolanach.Suuper wygląda.Musiałaś chyba szybko robić,żeby długo nie dźwigał.Chociaż dziewczyna chudziutka, to i leciutka i bardzo ładna.
Dziękuję za syna
To ujęcie z dziewczyną wstawiłam dla Ciebie, na pewno powtórzymy je kiedyś przy lepszym świetle. Wtedy było już za późno, a mój syn nie pozwala sobie robić zdjęć z lampą. (problem z okiem) Wbrew pozorom trzymał ją dość długo i powtarzaliśmy 3 razy. Co innego zobaczyć inspirację, a co innego odtworzyć ją.
Nie podejmiesz wyzwania konkursowego?cofnij się o stronę
ryska 19:53, 01 lis 2018

Dorotko piękne fotki, zwłaszcza ta pierwsza ma w sobie jakiś magnetyzm.
Świetna stylizacja.
kasiek 20:04, 01 lis 2018

O jakie fajne Halloween! Świetna Babcia z Ciebie
anpi 21:12, 01 lis 2018

Twój syn ,jak malowany!(i to na pierwszych fotkach dosłownie)
Ładna para ,ciekawa ta pozaFaktycznie miałaś wyzwanie! Ale wyszło fantastycznie
A kreatywności to Ci nie brakuje...duch z lampy ogrodowej!!!Raczej duszka... bo w takich kwiecistych woalach
Te pająki też pewnie robiłaś,a wnuczek nawet pajęczynkę namalował?Uczy się kreatywności od babci
Dorota123 19:30, 03 lis 2018

ryska napisał(a)
Dorotko piękne fotki, zwłaszcza ta pierwsza ma w sobie jakiś magnetyzm.
Świetna stylizacja.
Dziękuję, ja lubię robić zdjęcia, lubię przy tym kombinować, ale jak czytam fachową literaturę to nie za wiele z tego rozumiem.
Dorota123 19:31, 03 lis 2018

kasiek napisał(a)
O jakie fajne Halloween! Świetna Babcia z Ciebie
Chyba sprawdzam się jako babcia, bo wnuk lubi ze mną przebywać i chętnie u nas zostaje.
Dorota123 19:38, 03 lis 2018

anpi napisał(a)
Twój syn ,jak malowany!(i to na pierwszych fotkach dosłownie)
Ładna para ,ciekawa ta pozaFaktycznie miałaś wyzwanie! Ale wyszło fantastycznie
A kreatywności to Ci nie brakuje...duch z lampy ogrodowej!!!Raczej duszka... bo w takich kwiecistych woalach
Te pająki też pewnie robiłaś,a wnuczek nawet pajęczynkę namalował?Uczy się kreatywności od babci
Dziękuję za syna.
Moje uznanie za odbiór naszego straszydła, tam rzeczywiście jest namalowana przez wnuka pajęczyna. Tylko jego wizja z przyklejeniem pająka nie pokrywała się z moją, musiałam robić poprawki. Pająki robiłam według wzoru, który On wyszukał w książce i nie mogło być żadnych zmian. W tym wszystkim chodziło o zabawę i ciekawe spędzenie czasu.