Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

anabuko1 10:36, 31 gru 2018

Oryginalne, piękne te twoje ozdoby.
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!
marba 11:05, 31 gru 2018

Napatrzeć się nie mogę na tę baletnicę. Cudo po prostu.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, Dorotko.
Dorota123 19:32, 31 gru 2018

zawitka napisał(a)
Dorotko---wczoraj poświęciłam z wielką przyjemnością czas na obejrzenie Twego wątku bardziej obejrzenie niż czytanie choć nie obyło się i bez tego .Szukałam przepisu na obłożenie kanykami rury kan.Masz talent Kobieto jesteś wspaniała ,Wszystko co robisz jest przemyślane i zaplanowane Podziwiam Cię szczerze.Zyczę wspaniałego następnego roku całej Rodzinie .D
Bardzo mi miło, że pokusiłaś się o bliższą znajomość z moim wątkiem. Prościej było by zaglądnąć do wizytówki, którą systematycznie odświeżam. Jestem pod wrażeniem, że ktokolwiek może pokusić się o taki wyczyn jak TY.
Rury kanalizacyjne porysowałam szczotką drucianą. Na jedną mąż założył mi siatkę tynkarską. Na dwóch kolejnych nie mam siatki. Zostały obłożone klejem do styropianu tak na gładko, na drugi dzień takim samym klejem - dość gęstym kleiłam potłuczone płytki. Część płytek pocięłam taką maszyną jakiej używają płytkarze (akurat miałam tymczasowy dostęp do tej maszyny), a później młotkiem rozbijałam na kawałki. Zawsze rozbijałam w okularach ochronnych, bo one odpryskują w różne strony.
Bardzo dziękuję za tyle miłych słów i piękne życzenia. Tobie również na Nowy Rok życzę wszystkiego co najlepsze.
Dorota123 19:40, 31 gru 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Aż chciałoby się być Jasiem z bajki i nadgryźć kawałek piernikowej chałupki.
Ewo wszystkie pierniki są jadalne i bardzo smaczne, po świętach jeden po drugim zjadamy, pierwszeństwo ma nasz wnuk. Wyżej piszesz, że cuda pokazuję - to bardzo miłe. W domu moi mężczyźni uważają to za moją fanaberię i to taką jedną z wielu.
Dorota123 19:41, 31 gru 2018

anabuko1 napisał(a)
Oryginalne, piękne te twoje ozdoby.
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!
Dziękuję Aniu i na wzajem.
Dorota123 19:47, 31 gru 2018

marba napisał(a)

Napatrzeć się nie mogę na tę baletnicę. Cudo po prostu.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, Dorotko.
Jak zobaczyłam te baletnice w sklepie to nie mogłam się powstrzymać bo cena była bardzo atrakcyjna coś koło 3 zł, więc kupiłam ich sporo. W przyszłym roku panuję choinkę ozdobioną w szklane i białe ozdoby. Będzie zimna jak na zimę przystało. Wraz z baletnicami kupiłam sople lodowe i szklane gwiazdki.

Dorota123 19:50, 31 gru 2018

Dla wszystkich zaglądających.

Dragonka 10:56, 01 sty 2019

I Tobie Dorotko z wzajemnością- samego dobra w tym Nowym Roku ooo i jestem pierwszym gościem w 2019, ale mam szczęście, chyba tylko ja nie imprezowałam..

Czytałam i oglądałam Twój wątek, urzekły mnie Twoje kwiaty, bajecznie kolorowo- w takim ogrodzie wszystkie złe myśli odchodzą precz szybko. I można naładować baterie a to przecież chyba też chodzi, prawda? Cudownie tu, będę doczytywać dalej, bo na razie przeczytałam tylko ok 100 str a tu tyle piękności jeszcze!
p.s Twoje pierniki to mistrzostwo świata, podziwiam
basia3012 18:44, 01 sty 2019

Dorotko wszystkiego najlepszego na nowy rok 2019. Zdrowia i jeszcze raz zdrowia. No i spełnienia marzeń. Pozdrawiam.

A baletnica i sople piękne.
greg66 19:23, 01 sty 2019

Dorotko
samych dobroci w ty nowym roku