Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

m_gocha 23:46, 29 gru 2018

Dorotko kochana! Cudne dekoracje! Dodatkowo chylę czoła jeszcze raz przed tak misternym zdobieniem pierniczków

Nie zdążyłam przed świętami złożyć Ci życzeń więc czynię to teraz - oby nadchodzący Nowy Rok był dobrym rokiem!
anabuko1 01:14, 30 gru 2018

Dorotko podziwiam twój makowiec.
zdole masz łapki i to wszechstronnie
Waclaw 11:24, 30 gru 2018

Dorotko, wspaniałego 2019 Roku życzę
Dorota123 22:34, 30 gru 2018

Agatko - dziękuję za pochwały już dawno marzył mi się czerwony wystrój na święta chociaż w jednym pokoju.

Małgorzata - obecnie u nas pada deszcz i krety zawzięcie pracują. Jak tak dalej pójdzie to zniszczą mi cały trawnik przed domem. Makowiec jako pierwszy poszedł pod nóż i pierwszy zniknął. Za życzenia bardzo dziękuję i nawzajem.

Anitko - cieszę się, że spodobała Ci się moja piernikowa wioska. W ubiegłym roku mierzyłam czas wykonania takiej największej chaty z zagospodarowaniem podwórka wokół niej. To praca na 6 godzin 1 domek. W tm roku też zrobiłam tą dużą chatę i 3 mniejsze jednakowe. Praca szła szybciej, ale to i tak bardzo pracochłonne zajęcie.

Basia 8 - Dziękuję, Fajnie że mnie odwiedziłaś i że spodobało Ci się u mnie.

Wacławie - gdyby mój em zrobił makowiec też by mi na pewno smakował, więc wierzę, że Twój był przepyszny. Mojego też już nie ma.

Ewa 777 Dziękuję za tak miłe pochwały. Ja lubię takie ręczne robótki i zawsze jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Jak lepię chatki to się złoszczę, że coś mi tam nie spasowało. Bo czasem ciasto się rozciągnie, czasem urośnie i mówię sobie to ostatni raz kleję. Później złość mija i jak dostaje się tyle miłych słów to dla mnie spora radość. Śnieg szybko stopniał, ale jak był to widoki były przepiękne. Za życzenia ślicznie dziękuję i życzę szczęśliwego Nowego Roku.

Basia 3012 - cieszę się, że makowiec Ci smakował. Byłam ciekawa czy Ci wyszedł. Na drugi raz zrób z tym ciastem, w tym duecie jest na prawdę pyszny.

Asiak - dziękuję, bardzo mi miło.

Milka - ja lubię wyzwania, ale takie, które nie wymagają wysiłku fizycznego. Robienie dekoracji to coś co lubię robić, a te święta zwykle są wszędzie kolorowe i wystrojone.

Dorota123 22:43, 30 gru 2018

m_gocha napisał(a)
Dorotko kochana! Cudne dekoracje! Dodatkowo chylę czoła jeszcze raz przed tak misternym zdobieniem pierniczków

Nie zdążyłam przed świętami złożyć Ci życzeń więc czynię to teraz - oby nadchodzący Nowy Rok był dobrym rokiem!
Dziękuję ślicznie za życzenia i również odwzajemniam W tym roku upiekłam bardzo dużo pierników w przeróżnej oprawie. Bardzo dużo rozdałam, ale jeszcze dużo mam u siebie jako świąteczne dekoracje.

Dorota123 22:44, 30 gru 2018

anabuko1 napisał(a)
Dorotko podziwiam twój makowiec.
zdole masz łapki i to wszechstronnie
Aniu dziękuję ślicznie.

Dorota123 22:47, 30 gru 2018

Waclaw napisał(a)
Dorotko, wspaniałego 2019 Roku życzę

Dziękuję Wacławie i nawzajem.

zawitka 08:15, 31 gru 2018

Dorotko---wczoraj poświęciłam z wielką przyjemnością czas na obejrzenie Twego wątku bardziej obejrzenie niż czytanie choć nie obyło się i bez tego .Szukałam przepisu na obłożenie kanykami rury kan.Masz talent Kobieto jesteś wspaniała ,Wszystko co robisz jest przemyślane i zaplanowane Podziwiam Cię szczerze.Zyczę wspaniałego następnego roku całej Rodzinie .D
Pszczelarnia 10:02, 31 gru 2018

Cuda, cuda pokazujesz!
Pszczelarnia 10:09, 31 gru 2018

Dorota123 napisał(a)
(...) Najlepszy moment to układanie całej dekoracji.

Aż chciałoby się być Jasiem z bajki i nadgryźć kawałek piernikowej chałupki.