Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 18:53, 21 mar 2019

Mala_Mi napisał(a)
Twoje róże i dekoracje zawsze przyprawiają szybsze bicie serca..

Dziękuję, fajnie że Ci się spodobały i że zawitałaś w moim wątku.
Dorota123 18:55, 21 mar 2019

yolka napisał(a)
Myślałam że jakiś stroik robisz, a potem zobaczyłam małe seledynowe kółeczko
Jolu wczesnowiosenne dekoracje są tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/4022-w-moim-malym-ogrodeczku-dorota?page=766, następne zrobię tuż przed świętami.
Gardener27 20:46, 23 mar 2019

Dekoracje jak zawsze mistrzowskie, zarówno te aktualne jak z ubiegłych lat. Wianki z trzmieliny piękne, w życiu bym nie wpadł by ją wykorzystać.

Wspominki z lata … rozmarzyłem się.

Dużo jeszcze zostało Ci prac porządkowo wiosennych ?
Dorota123 21:25, 23 mar 2019

Gardener27 napisał(a)

Dekoracje jak zawsze mistrzowskie, zarówno te aktualne jak z ubiegłych lat. Wianki z trzmieliny piękne, w życiu bym nie wpadł by ją wykorzystać.

Wspominki z lata … rozmarzyłem się.

Dużo jeszcze zostało Ci prac porządkowo wiosennych ?
Dziękuję
Muszę zmienić miejscówkę 2 zebrinusom, ale w tym pomoże mi syn. Mam jeszcze do przesadzenia jednego rh, tylko że nie mogę znaleźć w ogródku 70 cm kwadratowych wolnej powierzchni. Czyli na wczesną wiosnę mam ogarnięty ogródek, jeszcze tylko trzeba umyć kamień w altanie i można znosić krzesła.
Bogdzia 21:38, 23 mar 2019

Dorota123 napisał(a)
Miro pierwsze kwitnienie jest owszem całkiem nie złe, ale później już kiepsko, bo u mnie ciągle jest za sucho i róże nie dają chyba rady zawiązać powtórnie pąków.

Narzekasz na róze? Przeciez one są bajecznie piekne.Ten widoczek jak z bajki.Cudnie.
Dorota123 19:23, 24 mar 2019

Bogdzia napisał(a)

Narzekasz na róze? Przeciez one są bajecznie piekne.Ten widoczek jak z bajki.Cudnie.
Bożenko róże mam piękne, szkoda tylko że nie chcą u mnie powtarzać kwitnienia. Nawet jak większość z nich zakwita tylko raz to i tak bardzo je lubię. Mam ich ponad 80 sztuk, więc gdzie się nie odwrócę tam wzrok padnie na jakąś różyczkę. Cieszę się, że podoba Ci się u mnie, ja często wspominam widoki rh u Ciebie, a to są wspaniałe wspomnienia.
GorAna 19:55, 24 mar 2019

Dorotko, odpowiedziałam u siebie.
Bogdzia 20:19, 24 mar 2019

Dorota123 napisał(a)
Bożenko róże mam piękne, szkoda tylko że nie chcą u mnie powtarzać kwitnienia. Nawet jak większość z nich zakwita tylko raz to i tak bardzo je lubię. Mam ich ponad 80 sztuk, więc gdzie się nie odwrócę tam wzrok padnie na jakąś różyczkę. Cieszę się, że podoba Ci się u mnie, ja często wspominam widoki rh u Ciebie, a to są wspaniałe wspomnienia.

Tak piękne i zdrowe róże powinny drugi raz kwitnac, przecież wiekszosc powtarza kwitnienie, no może pnące mniej ale pozostałe powinny.Miło mi że dobrze wspominasz pobyt u mnie.Dziękuję.
anpi 20:38, 24 mar 2019

Ale u Ciebie Dorotko różane królestwo,ciekawe co moje różyczki w tym roku pokarzą.Ale one młodziutkie i nie tyle co ty masz!
Rumianka 22:51, 24 mar 2019

Chciałabym choć raz mieć tak pięknie udekorowane otoczenie jak u Ciebie...Zawsze aż dech mi zapiera, tak trzymaj, masz dar do tego...