Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

mirkaka 14:56, 14 cze 2019

Dorota123 napisał(a)
Mirko to na pewno nie jest męczennica, ta roślinka jest z niskich ona się nie pnie. Ma może do 30cm wysokości.
Nie wierzę, jak to pozbywasz się róż???? Przecież to u Ciebie między innymi zarażałam się różyczką. Nawet kilka kupiłam takich, które spodobały mi się w Twoim ogrodzie.]

No wiem kochana, ale pozbywam się tylko tych których i tak nie pokazywałam bo były marne. Pozbyłam się ale nie na śmietnik tylko wszystkie oddałam eM do firmy, ma teraz szajbę i robi w firmie rabaty Brał wszystko czego ja nie chciałam, nawet jak mu mówiłam że to chorowitki Te wielkie i najpiękniejsze zostaną, na zawsze
Veilchenblau u Ciebie już króluje, moja też ogromna w tym roku
mirkaka 14:59, 14 cze 2019

Co tam masz za zestaw w tym cudnym bukiecie? Wyjątkowo przepiękny
ryska 15:53, 14 cze 2019

Piękne zdjęcia, nie mogę się napatrzeć na te pnące róże.
Spędzać czas w takim otoczeniu to sama przyjemność
Pozdrawiam
yolka 16:14, 14 cze 2019

Ależ koloru, oczu nie można oderwać. Uważaj jak będziesz przechodzi koło tego pięknego kwiatka. Drugi człon jego nazwy może okazać się niebezpieczny ... . Ale piękny jest, zapisuję nazwę
Trawnik u mnie podobny
Agania 16:17, 14 cze 2019

Dorotko piękne zdjęcia bajecznie w ogrodzie
Susza ogromna u nas nie ma wody, jak naciągnę dwie konewki to wszystko.
Jak było za dużo deszczu to teraz go za mało.
Pozdrawiam Dorotko
sylwia_slomc... 16:18, 14 cze 2019

Dorota123 napisał(a)
O ile lepiej wyglądał by ogródek z zieloną trawą. Zielony trawnik to u mnie duży luksus.

Gdybyś nie napisała, to ja nawet nie zwróciłam uwagi na trawnik bo tak piękne rabaty masz
violaskom 18:50, 14 cze 2019

Dorotko piękne i kolorowe są Twoje rabaty. Róże cudnie kwitną, zjawiskowo wyglądają na rabatach, tym bardziej, że kwitną razem z liliowcami i liliami. U mnie na lilie jeszcze przyjdzie poczekać. Szkoda, bo u Ciebie razem z różami wyglądają super! Te wysokie róże pnące masz na jakiś specjalnych wysokich podporach?
ElzbietaFranka 22:27, 14 cze 2019

Dorotka witam. Podziwiam to jak to masz wszystko upchane i to ładnie wygląda. Tak nie potrafie zawsze się boję, że będę musiała przesadzać.
Piękne róże i kwiaty wepchane pomiędzy róże.

Wiem, że ci leży na sercu ten trawnik. Powiedz mi w czym jest problem, że jest taki a nie inny. Te żółte plamy, czy to jakość ziemi, czy pies, czy nie nawozisz, nie kosisz. Przecież Dorotka naprawdę ładny trawnik nie jest wcale dużym wyzwaniem.
Moim zdaniem powinnaś go zasilić nawozem podlać, wiem że masz problemy z wodą i kiepską ziemię.
Spróbuj może się uda.

Pozdrawiam

ElzbietaFranka 22:31, 14 cze 2019

Też moje róże ciemne które są na słońcu się spiekły, takie to lato.
Gardener27 22:45, 14 cze 2019

Uwielbiam Twoje rabaty, od wczesnej wiosny aż do zimy tyle się na nich dzieje

Widzę że zaprosiłaś wodę do ogrodu, mini oczko wygląda zjawiskowo, zwłaszcza oświetlone wieczorową porą.

U mnie też susza trawnik cierpi najbardziej ...