Bożenko ja zawsze mam w pamięci Twój cudowny ogród i ja tam żadnego bałaganu ani w ogrodzie, ani na rabatach nie widziałam. Za miłe słowa o ogrodzie bardzo dziękuję.
Zdjęć mamy dużo, zostały nam wspomnienia po kwitnieniu róż. U mnie też otrzepało kwiaty, połamało sporo roślin, powywracało doniczki. W altanie mam pełno błota i gałązek ze świerków. Jutro sprzątanie, a było tak pięknie i kolorowo w ogrodzie.
Dorotko, u nas też spadł deszcz, ale było spokojnie. Róże masz obłędne. Długo zastanawiałam się, czy kupić Elfe. Kupiłam, bo przywieźli ją do mnie do centrum ogrodniczego. Jak oglądam Twoją to nie żałuje zakupu. Mam nadzieję, że moja też tak będzie kwitła. Póki co to maleństwo, ale już cieszy
Lubię Elfie za jej kolor i duże kwiaty. Moja nie pachnie, a czytałam że u innych w ogrodzie pachnie.
Dobrze, że u Was padało spokojnie. Jak u nas zaczęło to się bardzo cieszyłam, ale ulewa szybko przybierała na sile i trochę wyłamało mi roślin. No ale ogród jest podlany solidnie, bynajmniej tak myślę.
Dorotka ta trawa wszędzie jest w sklepach ogrodniczych. Jak masz obi, jakimkolwiek sklepie ogrodniczym. Nasiona trawy firmy Substral samozagęszczająca się zobacz w internecie i pokaż synowi.
Roza Elfie CUDNA Mysle, ze po nawalnicy juz sladu nie ma? U mnie pare dni tez tak wyglądalo ale szybko jakos sie ogrod pozbierał a teraz juz znowu susza dokucza i tez trawnik miejscami wypalony. Koszmarna jest ta pogoda Pokaz jak tam ogrod wygląda. Pozdrawiam