Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Madzenka 19:32, 10 lut 2014

Konkurs trwa a kiedy rozstzrygnięcie i nagrody ?
AgnieszkaW 19:34, 10 lut 2014

No właśnie???
Bogdzia 21:22, 10 lut 2014

Nikitka pozdrówka zostawiam i do zobaczenia w sobote.Rh bardzo ładne , troszke za blade ale to normalne o tej porze.
Pola 22:48, 10 lut 2014

Nikitko, pozdrawiam i będę czekać na fotki z Waszego spotkania.... a może tyż zlocik przy świecach polecam boski
Nikita 08:16, 11 lut 2014

Dzisiaj wolne. Muszę odprowadzić samochód do „lekarza na badania kontrolne”, potem wykonam kilka telefonów, wizyta w banku i skarbówce, następnie zakupy, mycie okien, obiad, pranie, zmiana pościeli jeszcze jedno pranie, troszkę posprzątam i już…. wolne.

kitek81 – dzięki za wizytę, ja już przestawiłam się na wiosnę…o zimie nie chcę słyszeć!!!!!

Kasik – dzwoniłam do Potoku na 90% mają „moje tuje”, daj znać jak będziesz do nich jechała

Kaisog1, AgnieszkaW, bacowa, Krys, Marzena2007 – ze źródeł zbliżonych do tajnych przez poufne wiem, że rozwiązanie wkrótce….nagrody także.

aga_szcz – Aga widzę dwa wyjścia:
1 – zrobić żywopłot mieszany, np.1/3 długości liściasty, potem 1/3 szmaragdy i znów 1/3 liściasty…albo
wyjście 2 – postawić na swoim czyli…”seksapil to nasza broń kobieca”….

Alisonek – no…troszkę podróżuję…w twoje strony też jeżdżę…a teraz niespodzianka – prawdopodobnie przejeżdżam obok ciebie jak wracam z Piły przez Gniezno.
Co do Franky Boya to na razie są 3 opcje: Zielona Góra, Kraków i Sieradz…nigdzie niestety nie ma wysyłek. A ile sztuk chciałaś?

Urszulla, Pola – fotki będą na pewno…czekam z niecierpliwością na sobotę.

Cleo – szmaragdy dosadzone były jako 1,5 metrowe jegomoście, a jak gęsto nie pamiętam co metr może trochę więcej …jak będę na działce to zmierzę.
Ja sezon 2014 uważam za rozpoczęty…w ubiegłym roku zima trwała do końca kwietnia więc normę wyrobiła za tamten i za ten rok…zimo akysz

Bogdzia - mój Rh w ubiegłym roku po zimie wyglądał raczej mało ciekawie…zaraz poszukam zdjęcia…. no znalazłam, sama zobacz

aga_szsz 09:05, 11 lut 2014

wybieram 2 opcję...bez seksapilu...
Ania_ogrodni... 11:45, 11 lut 2014

Przebrnełam przez wszystkie posty uff... troszkę stron mi się nazbierało. Pięknie u Ciebie Podglądam pomysły na kompozycje z żurawek, pewnie coś u siebie zastosuję, może w połączeniu z hackenlocha macra all gold Pozdrawiam i miłego "wolnego" dnia
Bogdzia 17:17, 11 lut 2014

Rh faktycznie miał liście poparzone pewnie słoneczkiem , w tym roku wygląda lepiej zdecydowanie. A do soboty coraz bliżej.Już prawie środa.
Alisonek 17:23, 11 lut 2014

Nikita napisał(a)
Dzisiaj wolne. Muszę odprowadzić samochód do „lekarza na badania kontrolne”, potem wykonam kilka telefonów, wizyta w banku i skarbówce, następnie zakupy, mycie okien, obiad, pranie, zmiana pościeli jeszcze jedno pranie, troszkę posprzątam i już…. wolne.
(...)
Alisonek – no…troszkę podróżuję…w twoje strony też jeżdżę…a teraz niespodzianka – prawdopodobnie przejeżdżam obok ciebie jak wracam z Piły przez Gniezno.
Co do Franky Boya to na razie są 3 opcje: Zielona Góra, Kraków i Sieradz…nigdzie niestety nie ma wysyłek. A ile sztuk chciałaś?

Nie prawdopodobnie, ale na 10000% przejeżdżałaś, nie ma innej drogi do Gniezna z Piły
no tak goły mur był bez specjalnych roślin, to nie zauważyłaś ;D ale spoko, następnym razem
A co do Frankiego to myślałam o 3 szt., chyba że donica byłaby większa to 4 max, a wiesz co ile się je sadzi?
wojtas2101 20:01, 11 lut 2014

Nikita
Miłego spotkania, jak prace w szmaragdowym.