Bogda, witaj No jak mogłabym zapomnieć o Tobie, na Twoim ogrodzie (+ bukszpanowym i Sylwii) uczyłam się o sadzeniu roślin. Na O. jestem cały czas, u Ciebie też, ale tylko czytam na szybko i oglądam zdjęcia. Nie wiem jak Ty wyrabiasz z 3 dzieci, pracą, ogrodem i Ogrodowiskiem, pełen podziw. Mnie moje dzieci - zwłaszcza synek z małym problemem - pochłaniają całkowicie. A jak jeszcze dodam całą bandę nie swoich dzieci - to mam ochotę rozciągnąć dobę.
Hej! Ja tez odwiedzam i podziwiam. Roślinki pięknie podrosły. Zwróciłam tez uwagę na eko bord, czy on w dobrą stronę zamontowany? Jakoś mi się wydaje, że powinno byc odwrotnie. Buzialki
Dzięki dziewczyny Chciałabym częściej tu wpadać, niestety, pomimo wakacji, nie mam czasu. W tym tygodniu jest u mnie moja mama i nareszcie mam z kim wypić kawę w ogrodzie A tak tylko dzieci i dzieci, mąż po 18, na kawę za późno, znajomi też z małymi szkrabami, więc tylko od czasu do czasu. Nie pokazywałam jeszcze rabat z tyłu domu, właśnie nad nimi pracuję. Ale to następnym razem.