Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 22:04, 11 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Dziewczyny ja też wpadłam kiedyś na genialny pomysł,kończyliśmy robić z eMusiem ogrodzenie z tyłu działki i tak się opaliliśmy ,więc kupiłam oliwkę dla dzieci i wysmarowałam nas...a świeciliśmy się ( nie napiszę jak )...ale to jeszcze nic,właśnie pyliła brzoza,czy coś tam innego i latało pełno tych białych "cićków"...nie muszę chyba kończyć jak wyglądaliśmy cali oblepieni ,nie szło się od tego odgonić hahaha

Gabrysia, popłakałam się ze śmiechu!
dobbre.... bardzo dobre, już to widzę hiihih
22:07, 11 sie 2014
Gabrysia_ napisał(a)
Dziewczyny ja też wpadłam kiedyś na genialny pomysł,kończyliśmy robić z eMusiem ogrodzenie z tyłu działki i tak się opaliliśmy ,więc kupiłam oliwkę dla dzieci i wysmarowałam nas...a świeciliśmy się ( nie napiszę jak )...ale to jeszcze nic,właśnie pyliła brzoza,czy coś tam innego i latało pełno tych białych "cićków"...nie muszę chyba kończyć jak wyglądaliśmy cali oblepieni ,nie szło się od tego odgonić hahaha

Ewo,Gabi...noga przestaje boleć..jak jeszcze trochę poczytam to na brzuch się przerzuci...a oponka się trzęsie,że hej hahahaha
Gabrysia_ 22:07, 11 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Gabrysia, popłakałam się ze śmiechu!
dobbre.... bardzo dobre, już to widzę hiihih

No kochana,mojemu eMusiowi to nie było wtedy do śmiechu haha
...ale ja już go chyba z niczym nie zaskoczę
BusyBee 22:10, 11 sie 2014

Dziewczyny, Wy to na maxa zakręcone jesteście!!! Gratuluję pomysłów
ewakatowice 22:13, 11 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)

No kochana,mojemu eMusiowi to nie było wtedy do śmiechu haha
...ale ja już go chyba z niczym nie zaskoczę

zaskoczysz jak nic nie zrobisz hihih
ale da się jeszcze posmarować?

Wiesz kulki z bukszpanów nawet udało się uformować, nowa pasja i ja w przypływie chwili do mojego eMusia, chodź to ci włosy podetnę,
Jak go maszynką przejechałam to w głos pękałam ze śmiechu, że wygląda jak szlachcic z tupecikiem
A on mi zaufał, że niby zdolna to dam radę…. hahhaha

Edit : jeszcze wyobraźcie sobie prawnika z łysą glaca i w garniturze Hugo i grzywce hahha
Gabrysia_ 22:17, 11 sie 2014

Ewa,ja jak kiedyś synusia obcięłam jeden jedyny raz,bo wydawało mi sie że to łatwe,to później nawet uczesać po kąpaniu mi się nie dał...a fryzjerka myślała, że on sam sobie włosy chciał obciąć
Więc wyżywam sie tylko na kulkach i innych w ogrodzie
ewakatowice 22:20, 11 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Ewa,ja jak kiedyś synusia obcięłam jeden jedyny raz,bo wydawało mi sie że to łatwe,to później nawet uczesać po kąpaniu mi się nie dał...a fryzjerka myślała, że on sam sobie włosy chciał obciąć
Więc wyżywam sie tylko na kulkach i innych w ogrodzie

Gabrysia, teraz to ryczę ze śmiech, synusia oszczędziłam bo się pierwszy nie nawinął ale też wróciłam do ogródka

22:33, 11 sie 2014
Ja tylko raz męża strzygłam a właściwie to nie strzygłam tylko...kanciki robiłam..a właściwie to nawet tych kancików nie robiłam bo już nie było co robić jak mu przeleciałam tą golarką w tę i w tamtą
A odnośnie jeszcze włosów to przypomniała mi się moja bliska koleżanka jak pofarbowała sobie włosy dwa dni przed komunią swojego syna.Przyleciała do mnie w pomarańczowych jak żarówa włosach,ja.."O matko coś Ty zrobiła"..a ona..."Ratuj mnie,masz jakąś farbę" a tu zonk..nic w szafie...ja jej na to.."Jedź do naszej fryzjerki i niech ci nakłada szybko jakąś inną farbę albo coś innego wymyśla".Patrzę a moja koleżanka okracza rower,wyciąga z koszyka...wełnianą czapkę i nakłada na głowę...myślałam,że skonam ze śmiechu...było upalnie,przeszło 20 stopni..
p.s. fryzjerka postarała się,włosy troszkę zmieniła kolor,już takie żarówiaste nie były
To na razie,zmykam do spania
ewa004 22:33, 11 sie 2014

Ale tu dzisiaj wesoło
Fajna dawka dobrego humoru na dobranoc
Malgosik 22:51, 11 sie 2014

ja też się uśmiałam, do łez
ha ha ha