Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

jazzy 23:01, 20 sie 2014

Jestem z rewizyta oczywiście nie przejrzalam wszystkiego, ale to co zobaczylam to moje Zdolna bestia z Ciebie i to nie tylko w sadzeniu roślinek Podziwiam i zazdraszczam Jutro wrócę, bom mocno zainspirowana
ewakatowice 08:51, 21 sie 2014

jazzy napisał(a)
Jestem z rewizyta oczywiście nie przejrzalam wszystkiego, ale to co zobaczylam to moje Zdolna bestia z Ciebie i to nie tylko w sadzeniu roślinek Podziwiam i zazdraszczam Jutro wrócę, bom mocno zainspirowana

Witam ciepło,
Mały i młody ogródeczek nie za dużo do oglądania
Ściskam serdecznie i zapraszam …
Magda_ 11:49, 21 sie 2014

Ewcia zostawiam ci upomnienie bo zaniedbałaś swój własny wątek - zdjęć mało, Ciebie też - o co to chodzi
katiaxx 12:47, 21 sie 2014

Bo Ewcia się u mnie udziela ha ! ma się tego farta
ewakatowice 16:10, 21 sie 2014

Magda_ napisał(a)
Ewcia zostawiam ci upomnienie bo zaniedbałaś swój własny wątek - zdjęć mało, Ciebie też - o co to chodzi

Madziu, specjalnie dla Ciebie raport:
1.Hortensje to wariatki, mają 140 cm wysokośći(Uprawa z 5 patyków),

2.Róże Claire Austin w pąkach, zdrowe i mocne.

3.Kranik działa i w dalszym ciągu mnie samą zachwyca

4.Bukszpany rosną (oj, bardzo.Jutro będą cięte ostatni raz przed zimą, zapowiadają później deszcze bądź upały wiec dobry moment),
Zobacz jakie mają przyrosty, również zdrowe.,

5.Według kalendarza biodynamicznego dziś bardzo dobru dzień na sadzenie kwitnących, muszę się sprężyć i posadzić nowe Jude the Obscure (Ausjo),
Do tego bukszpany i trawy mus zakupić!

6.Przypuszczam, że buki czują się już jak w domu… zobacz sama

7. Klon… ma nowe przyrosty

8. Ogólnie

16:40, 21 sie 2014
Jakbym miała taki kranik to też bym się nim zachwycała a jeszcze własnoręcznie zdziałany...i tak myślę..czy mam miejsce na takowy.A podobają mi się też wodniki ogrodowe
Szybciutko urosły Ci hortensje Moje patyki moczą się w wodzie,listki puściły ale korzonków to ja tam nie widzę
nicol21 16:41, 21 sie 2014

Bardzo dobra relacja, bardzo dobra. Wsysko cudne A jak tam drugi klonik się miewa? bo kurcze jakoś tak mało chętnie go pańcia pokazuje
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magda_ 17:45, 21 sie 2014

raport przyjęty

rośliny rosną aż kipią
Wiesz Ewcia te Twoje buki nie dają mi spać. Odkąd je u Ciebie zobaczyłam po prosty na nie zachorowałam Tylko nie wiem gdzie mogłabym u siebie je wcisnąć
katiaxx 18:34, 21 sie 2014

pięknie , na zdjęciach wygląda jakby ogród był duużo większy, dobrze zrobiłaś że postawiłaś na szlachetny mat. tj granit,
u mnie bukszpany nie mają aż takich przyrostów ale przyszły do mnie w maju więc im wybaczam,
czy to znaczy że te przyrosty zetniesz ?
leon60 18:37, 21 sie 2014

Soczyście