Gabrysia, bo ja się tak oficjalnie zapomniałam z Tobą u mnie przywitać!
nadrabiam wpadkę:
Witaj Gabrysiu, bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś, ja też zaglądam do Ciebie.
Witaj Marta Dzięki! I pocieszyłaś mnie z tą rabatą. Troszkę tam zmienię, ale tak to jest, jak się nie ma doświadczenia, trzeba się nakopać dwa, albo i pięć razy więcej. Faktycznie przeglądam często wiele wątków, mnóstwo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, zobaczyć gotowe efekty, sama wiesz. A Danusię widziałam długo przed odkryciem Ogrodowiska w tv i wtedy pomyślałam, że to takie nierealne, że ktoś ma taki ogród. tak było.
Powojnik tylko jeden udany reszta nie rośnie .Do tych kamieni przed domem wsadzę w rzędach lawendę i żurawki chociaż mam takie duże te kamyczki a minimalizm to bym chciał ale nie dam rady
Ja nie mam w sobie wystarczająco dużo samodyscypliny, aby postawić na minimalistyczne rabaty. Co innego zachwycać sie tego typu ogrodami, a co innego podejmować decyzje, dokonywać wyborów. Za dużo mi się podoba roślin.
Jagooś - ale mnie zaskoczyłaś!!! Oczywiście na plus . I czytam, że zmiany u Ciebie nie tylko ogrodowe . Wszystko wychodzi na dobrą drogę Jest przepięknie!!! Trzymam kciuki za resztę realizacji
Wpadłam drugi raz, więc już wypada się przywitać naprawdę super zastartowałaś, widać, że wiesz co robisz i od razu są efekty nic tylko czekać jak to wszystko się zagęści w tym roku zaznaczam i będę odwiedzać
Widzę Przemiły Gościu, że trafiłaś do mnie. Ogromnie się cieszę. Może zgodzisz się nadzorować budowę takiej "Twojej rabaty" Murek oporowy muszę zrobić w jednym miejscu, już kiedyś pytałam z czego budowaliście, i pomyślałam, że wyjdzie tam fajna rabata. Bloczki betonowe będę zamawiać na początku lutego. Tak więc działania ogrodowe czynnie rozpoczynam jeszcze zimą