Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ewik 22:23, 23 paź 2015

Zagajanka napisał(a)
Tereskę będę miała i ja I to dzięki Twoim slicznym zdjęciom

Naprawdę warto, bo to fajna Tereska jest domówiłam kolejne 2 czyli razem będzie 8 Nadal kwitną 4
Ewik 22:33, 23 paź 2015

Wklejam miejce z nahemą ,Zdecydowałam, ze zamiast rosarium dam chyba UK ( tam gdzie wbita biała ozdóbka i kamień ) obok nahema .pod nią ( gdzie wbity bambus ) będzie MW , patrząc w prawo jest buksik , za nim ( juz nie widać ) 3 Alexandry . W lewo brązowa turzyca i zadołowana ballade ( narazie wersja mini jest ale moze coz zmienie ) Czyśćce posadziłam, zeby pusto nie było i są tam niebieskie szałwie , ale coś ich nie widać. Na korę nie patrzcie , gruba potfornie .
co myślicie ?

Zagajanka 22:53, 23 paź 2015

A pod Naheme i UK planujesz jakiś trejaż lub podpórkę?
Róże pnace łądnie kwitną na całej długości, jak ich gałęzie rozpina się poziomo lub kulkuje.
Ewik 22:58, 23 paź 2015

Zagajanka napisał(a)
A pod Naheme i UK planujesz jakiś trejaż lub podpórkę?
Róże pnace łądnie kwitną na całej długości, jak ich gałęzie rozpina się poziomo lub kulkuje.

Jeśli zechcą panny rosnać to dostaną czego tylko zapragną U nas ani za ciepło, ani za dobra ziemia wiec nie liczę zę wyrosną z nich potwory różane
Zagajanka 09:30, 24 paź 2015

No to wyjdzie coś takiego:

Całkiem przyjemne połączenie, IMHO.
Anda 09:35, 24 paź 2015

Kolorystycznie bardzo ladnie. A ile tam jest miejsca? Bo jakos wasko mi sie zdaje?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
olga80 09:51, 24 paź 2015

Ewik napisał(a)
Wklejam miejce z nahemą ,Zdecydowałam, ze zamiast rosarium dam chyba UK ( tam gdzie wbita biała ozdóbka i kamień ) obok nahema .pod nią ( gdzie wbity bambus ) będzie MW , patrząc w prawo jest buksik , za nim ( juz nie widać ) 3 Alexandry . W lewo brązowa turzyca i zadołowana ballade ( narazie wersja mini jest ale moze coz zmienie ) Czyśćce posadziłam, zeby pusto nie było i są tam niebieskie szałwie , ale coś ich nie widać. Na korę nie patrzcie , gruba potfornie .
co myślicie ?

mnie sie podoba czekam z niecierpliwością na efekt kwitnący w przyszłym roku
babka 10:08, 24 paź 2015

Żebym to ja wiedziała, nie doradzę co gdzie ale patrzę na aranżację Zagajnki i mi się kolorystycznie bardzo podoba
Ewik 10:33, 24 paź 2015

Sama jestem ciekawa efektu długo zastanawiałam się między edenką a UK.MW mam pierwszą, jak się zaurocze to mogę dołożyć drugą miejsca jest średnio. Między nahema a UK ponad metr,w dół między różami ok 80 90 cm.za to na boki i do góry miejsca i na kulkowanie będzie
Ewik 10:37, 24 paź 2015

babka napisał(a)
Żebym to ja wiedziała, nie doradzę co gdzie ale patrzę na aranżację Zagajnki i mi się kolorystycznie bardzo podoba

Tak zostaje
Dostałam maila że róże z F się pakują, czyli będą po niedzieli -zdążę wsadzić. Jutro będę cedzic kompost i przygotuję do wiaderek