Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

anulajda 13:28, 19 kwi 2017

Żal buksików,u mnie też co nie co tak wygląda i to nie ma znaczenia czy z doniczki czy kopane były.
olga80 13:53, 19 kwi 2017

Ewik napisał(a)

hej , wybrałaś juz jakieś róże ? u nas oczywiscie wariatkowo , w piątek mój wyszedł ze szpitala, padł samochód, mechanik sie rozchorował .... i jeszcze troche

seslerie mam skalna , ona niziutka jest i heufleriana , ona ma z 25 cm i te są chyba najładniejsze. nitida na zdjeciach zdecydowanie ładniejsza niz na foto , jesienną zdobyłam dopiero na jesieni, ze za duzo o niej nie powiem .

czyli też masz ciekawe urozmaicenia doczytałam też o trefnych zakupach -współczuję
pocieszający fakt to,że w ogrodzie zaczyna się robić kolorowa choć u mnie zimnica okropna

Róż jeszcze nie wybrałam pod koniec tygodnia powinnam mieć chwilę na oferty różane.Po głowie chodzi mi Rhapsody in blue tam półcień więc powinna czuć się tam dobrze, zdecydowana jednak nie jestem czy ten kolor będzie mi odpowiadał ?
inka74 13:55, 19 kwi 2017

Ewik napisał(a)

Chyba raczej mini wiosenka Kwitnąca to nigra , uwielbiam je

A moja nigra chyba dokonała żywota. Nie ma kwiatów, nie ma liści ale gałązki w środku zdrowe były. Na razie czekam. Co mogłam - prysnęłam
Ewik 21:03, 19 kwi 2017

Nallar napisał(a)
Ewuś, "pisz głośno" gdzie i kto sprzedaje takie rośliny.
Czas ostrzec innych.

Pan jak narazie się nie odezwał, Nick ma sadzonki_24,zapolice
Ewik 21:05, 19 kwi 2017

GorAna napisał(a)
Jak tak patrzę na te Twoje bukszpany, to odechciewa mi się kupna internetowego (a miałam taki zamiar)
Czas się wziąć za samodzielne rozmnażanie, trochę to potrwa, ale będą zdrowe roślinki
Pozdrawiam Ewciu

Z 10 ciu tylko 1 szt wygląda dobrze, cisy trochę lepiej ale niektóre też padną, głównie z tych większych.
Ewik 21:05, 19 kwi 2017

GorAna napisał(a)
Jak tak patrzę na te Twoje bukszpany, to odechciewa mi się kupna internetowego (a miałam taki zamiar)
Czas się wziąć za samodzielne rozmnażanie, trochę to potrwa, ale będą zdrowe roślinki
Pozdrawiam Ewciu

Z 10 ciu tylko 1 szt wygląda dobrze, cisy trochę lepiej ale niektóre też padną, głównie z tych większych.
Ewik 21:07, 19 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Ewa, współczuję tych nieszczęsnych zakupów. Oczywiście reklamować musisz ale też odpowiedni komentarz dodaj. Może innym nie wciśnie takich roślin.
Nie mam pojęcia dlaczego wysyła takie złe sadzonki. Przecież na pewno zdaje sobie sprawę ze złej ich jakości.

Dziewczyny które brały na jesieni to prawie wszystkie cisy padły a gość twierdzi że to one coś źle zrobiły.
Ewik 21:08, 19 kwi 2017

Madzenka napisał(a)
Bukszpany zmarzły. Kiedy je sadziłaś? Reanimują sie, tylko daj im szansę na cieplo i ruszenie młodych przyrostów

Sadzone były w marcu i praktycznie po kilku dniach zaczynały zasychać.
asiak 21:09, 19 kwi 2017

Ojej... szkoda roślin, a jeszcze bardziej kasy, która na nie poszła
Anda 21:09, 19 kwi 2017

Rany, co za sprzedawca. Jak można tak trefny towar sprzedawać. Czy na all tego sprzedawcy nie możesz zgłosić?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies