Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty z ogródka Marty :)

Kwiaty z ogródka Marty :)

kosolka 11:59, 23 lip 2014

Dzień dobry Marto Jakos tu trafiłam od kogoś, i tak zostałam, pooglądałam.. ALe masz kwiaty! Piękne! A dziwaczki (dziękuję za przypomnienie nazwy) też mam takie dorodne! Właśnie zaczynaja kwitnąć.
marta_d 13:07, 23 lip 2014

kosolka napisał(a)
Dzień dobry Marto Jakos tu trafiłam od kogoś, i tak zostałam, pooglądałam.. ALe masz kwiaty! Piękne! A dziwaczki (dziękuję za przypomnienie nazwy) też mam takie dorodne! Właśnie zaczynaja kwitnąć.

dzień dobry zbiorę nasiona i wysieję więcej dziwaczek w przyszłym roku, te nasiona dostałam od siostry, nie sądziłam że będą takie.. bycze
marta_d 13:12, 23 lip 2014

Ogrodeczek napisał(a)
Marto wszystkie kwiaty piękne w oszałamiających kolorach nie potrafię się zdecydować które podobają mi się najbardziej wszystkie cudne! bajecznie
Mam kolorowy kwiatowy zawrót głowy dziękuję

Pozdrawiam

ale mi miło cieszę się bardzo, że Ci się podobają
kosolka 13:13, 23 lip 2014

Mi one tak średnio pasują. Kupiłam jakoś tak bezmyślnie i wysiałam, tym bardziej że kwitną mi i na żółto i na czerwono. A nie przepadam za żółtym. W ogrodzie nie mam nic zółtego. Trudno. Przeżyję ten jeden raz Zwłaszcza że na ich miejsce i tak jeszcze nic nie mam I pewnie dlatego mi tak wyrosły - bo się nimi nie przejmuję. A jak się chucha i dmucha to wiadomo.. zawsze sie coś przypałęta
marta_d 12:46, 24 lip 2014

kosolka napisał(a)
Mi one tak średnio pasują. Kupiłam jakoś tak bezmyślnie i wysiałam, tym bardziej że kwitną mi i na żółto i na czerwono. A nie przepadam za żółtym. W ogrodzie nie mam nic zółtego. Trudno. Przeżyję ten jeden raz Zwłaszcza że na ich miejsce i tak jeszcze nic nie mam I pewnie dlatego mi tak wyrosły - bo się nimi nie przejmuję. A jak się chucha i dmucha to wiadomo.. zawsze sie coś przypałęta

ja nie mam żółtych, ale podobno są piękne i gdzieś wyczytałam, że są fluorescencyjne po zmierzchu się świecą, nie wiem czy to prawda.. właśnie te wysiałam od niechcenia i to jest prawda co napisałaś, że jak się za bardzo nie przejumujesz to wszystko pięknie rośnie
marta_d 13:36, 24 lip 2014

miałam nie jechać do zakładu, bo pada właściwie od rana, ale pojechałam .. sprawdzić czy wszystko rośnie

no i rośnie...
marta_d 13:41, 24 lip 2014

lawenda już nie zachwyca po cięciu
kosolka 13:48, 24 lip 2014

Lawenda nie zachwyca, ale można jej to wybaczyć Za to dalie masz śliczne!!
MagdalenaK8 14:03, 24 lip 2014

Martuś jakie wszystko masz piękne i dobra nazwa...bycze .
Pozdrawiam
Ogrodeczek 16:04, 24 lip 2014

Martuś czarujesz, piękne dalie pełne i te chryzantemowe, śliczne kolorki... Tworzą czarujący, kwiecisty busz !

Dziwaczki też fajne