Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 23:32, 25 wrz 2014

Napia napisał(a)

Ewka, pamiętam historię oczyszczania pola ręcznie, sekatorem Ale rozumiem, że to początek nasadzeń w tym miejscu
Zastanawiam się, jak udało się Tobie doprowadzić do miejsce do porządku? Zaspokoisz moją ciekawość

Agnieszko tym miejscem będę zajmować się na wiosnę, odrastające chwasty na bieżąco są traktowane chemią niestety jeśli zdrówko pozwoli wiosną zacznę przekopywać kawałek po kawałku. Na chwilę obecną ani czasu, ani zdrowia. Z pewnością będzie foto relacja. Krzewy owocowe będą czekały na rabacie tymczasowej.
katarzynkak 00:35, 27 wrz 2014

Ewa popatrzyłam na Twoje zakupy i mnie olsniło, że zapomniałam zakupić tulipanki
Nallar 08:23, 27 wrz 2014

katarzynkak napisał(a)
Ewa popatrzyłam na Twoje zakupy i mnie olsniło, że zapomniałam zakupić tulipanki

Planowałam kupić więcej ale cena była zbyt wysoka, muszę się wybrać do L lub B słyszałam że tam cebulki są tańsze.
Nallar 10:08, 27 wrz 2014

Niebieskości w deszczu.

Nallar 10:16, 27 wrz 2014

Mój maleńki zebrinusik
Bogdzia 11:34, 27 wrz 2014

Zebrinusik faktycznie malutki a zakupy fajne. Pozdrówka.
Gardener27 13:17, 27 wrz 2014

Też u siebie mam takie michałki/marcinki i o tej porze królują na rabacie dzięki późnemu kwitnieniu

Zebrinus musi mieć dobrych parę lat bo z wiekiem robi się coraz większy Też posiadam Co ciekawe na początku nie ma centków dopiero później mu się pokazują Też tak masz ?

Pozdrawiam
basia25 13:35, 27 wrz 2014

Piękne. Chciałabym takie mieć. Mam przy płocie tuje szmaragdowe, na skarpie jałowce, irgi............

Pozdrawiam, życzę wszystkiego najlepszego........
Nallar 14:37, 27 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Też u siebie mam takie michałki/marcinki i o tej porze królują na rabacie dzięki późnemu kwitnieniu

Zebrinus musi mieć dobrych parę lat bo z wiekiem robi się coraz większy Też posiadam Co ciekawe na początku nie ma centków dopiero później mu się pokazują Też tak masz ?

Pozdrawiam

Z tymi jak je nazwałeś centkami tak jest że pokazują się póżniej. Mam dwa takie smoki i wcale nie są takie stare, mają 4 lata. Kiedy je wsadzałam były naprawdę maleńkie. Myślę że to zasługa podłoża, bo ja ich nigdy nie zasilałam. Marcinki są śliczne ale strasznie szybko się rozrastają.
Nallar 14:41, 27 wrz 2014

basia25 napisał(a)
Piękne. Chciałabym takie mieć. Mam przy płocie tuje szmaragdowe, na skarpie jałowce, irgi............

Pozdrawiam, życzę wszystkiego najlepszego........

Nic bardziej prostego Jak są chęci to już połowa drogi do sukcesu. Każdy z nas kiedyś zaczynał.
Gdzie Twój wątek? Zakładaj szybciutko.