Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 09:56, 02 cze 2015

AgataBC 10:01, 02 cze 2015

Czyli jednak wolę moją suszę i piach bez ślimaków rabatka będzie superowa
Gardener27 17:01, 02 cze 2015

U Ciebie Ewo również bardzo kolorowo Proszę o szczegółowe zdjęcia zadaszenia studni bo bardzo ciekawie to wygląda Masz tam posadzone rozchodniki ?
Nallar 19:04, 02 cze 2015

Agcia napisał(a)
Czyli jednak wolę moją suszę i piach bez ślimaków rabatka będzie superowa

Wszystko ma plusy i minusy
Rabata będzie do pokazania dopiero w przyszłym roku, na dzień dzisiejszy "mikroskopijnych" roślinek prawie nie widać.
Nallar 19:17, 02 cze 2015

Gardener27 napisał(a)
U Ciebie Ewo również bardzo kolorowo Proszę o szczegółowe zdjęcia zadaszenia studni bo bardzo ciekawie to wygląda Masz tam posadzone rozchodniki ?

Zdjęcia zadaszenia studni? Lepiej tego nie pokazywać.
Zrobione jest z materiału z tak zwanego odzysku. Wieczorkiem postaram się wstawić jakiś rysunek.
Na daszku rosło już chyba wszystko, rosła trawka, była łączka, tojeść rozesłana i wiele innych i nic nie zdało egzaminu. Problem polega na tym że jest bardzo cienka warstwa ziemi a studnia jest na "patelni" i wszystkie roślinki schły.
Teraz wsadziłam rojniki, zobaczymy jak sobie poradzą.
Nallar 22:23, 02 cze 2015

Jeszcze dwa dni temu podziwiałam Kasi piwonie, a dziś mam i ja.

Bogdzia 22:57, 02 cze 2015

To faktycznie Cie wyjazd do Lukiego zmotywował jak w takie upały z trawskiem walczyłas. Kolorowo u Ciebie a piwonie i iryski piękne.
Katkak 23:02, 02 cze 2015

Ewunia dołączam się do prośby Przemcia o pokazanie daszku studni. Ale super to wymyśliłaś. Nowa rabata - to dopiero cieszy . Piwonie i u Ciebie pięknie rozkwitły . Wstawię potem u siebie zdjęcie derenia od Ciebie. Ale szaleje, rośnie aż miło patrzeć (ten z małych patyczków, bo ten duży niestety się nie pozbierał, podobnie jk krzewuszka). A krzewuszkę od Ciebie (z patyczków) obfocę jutro. Też cudnie rośnie . Widać, że ze szczerego serduszka . Buziaki.
Nallar 23:11, 02 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
To faktycznie Cie wyjazd do Lukiego zmotywował jak w takie upały z trawskiem walczyłas. Kolorowo u Ciebie a piwonie i iryski piękne.

Gdybym chciała opisać ogród Lukiego, napisałabym tak: Szkatułeczka z cudownościami.
Jak zobaczyłam zadbany ogród Łukasza to się tak pozytywnie naładowałam że zapragnęłam zrobić coś u siebie.

Nallar 23:45, 02 cze 2015

Katkak napisał(a)
Ewunia dołączam się do prośby Przemcia o pokazanie daszku studni. Ale super to wymyśliłaś. Nowa rabata - to dopiero cieszy . Piwonie i u Ciebie pięknie rozkwitły . Wstawię potem u siebie zdjęcie derenia od Ciebie. Ale szaleje, rośnie aż miło patrzeć (ten z małych patyczków, bo ten duży niestety się nie pozbierał, podobnie jk krzewuszka). A krzewuszkę od Ciebie (z patyczków) obfocę jutro. Też cudnie rośnie . Widać, że ze szczerego serduszka . Buziaki.

Zdjęcia daszku zaraz wstawię.
Derenia widziałam, szkoda że te wysłane ostatnio się nie przyjęły