Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

ryska 20:25, 03 lis 2015

Moja ulubiona weranda a jak się miewa szuflada z sukulentami?
roma2 20:33, 03 lis 2015

Bluszcz nie będzie taki upierdliwy. No i zielony płot przez cały rok. Ale on chyba wolno startuje. Moje szefostwo ma u siebie, jak zaczynałam tam pracę 8 lat temu to mikrusy były. Teraz zarasta ładnie i z tego co wiem nie ma z nim kłopotu, jeśli chodzi o "rozłażenie" niekontrolowane.
Nallar 20:51, 03 lis 2015

ryska napisał(a)
Moja ulubiona weranda a jak się miewa szuflada z sukulentami?

Werandę czeka renowacja, wymiana "podłogi" ale na chwilę obecną pieniądze zbyt głęboko a ręce zbyt krótkie
Sukulenty w szufladzie lekko pokurczyły się z zimna, muszę je chyba gdzieś schować na okres zimy, bo o zadołowaniu szufladki mowy nie ma.
Kto robił to zdjęcie????

Nallar 20:55, 03 lis 2015

roma2 napisał(a)
Bluszcz nie będzie taki upierdliwy. No i zielony płot przez cały rok. Ale on chyba wolno startuje. Moje szefostwo ma u siebie, jak zaczynałam tam pracę 8 lat temu to mikrusy były. Teraz zarasta ładnie i z tego co wiem nie ma z nim kłopotu, jeśli chodzi o "rozłażenie" niekontrolowane.

Muszę zaczerpnąć wiedzy, bo jeśli ma mi się rozłazić jak to co miałam, to dziękuję bardzo. Kolejny problem to to, ile wytrzyma ta moja siatka ogrodzeniowa. Bluszcz potrzebuje chyba masywniejszych podpór.
kamila66 20:57, 03 lis 2015

ja mam bluszcz zimozielony w dwóch miejscach i to jakiś bardzo wolno rosnący jest po 5 latach ledwo go widać, już chyba szybszy byłby cis
Nallar 21:03, 03 lis 2015

kamila66 napisał(a)
ja mam bluszcz zimozielony w dwóch miejscach i to jakiś bardzo wolno rosnący jest po 5 latach ledwo go widać, już chyba szybszy byłby cis

On tak wolno startuje, też go mam w kilku miejscach i mam wrażenie że stoi w miejscu.
ryska 21:09, 03 lis 2015

Nallar napisał(a)

Werandę czeka renowacja, wymiana "podłogi" ale na chwilę obecną pieniądze zbyt głęboko a ręce zbyt krótkie
Sukulenty w szufladzie lekko pokurczyły się z zimna, muszę je chyba gdzieś schować na okres zimy, bo o zadołowaniu szufladki mowy nie ma.
Kto robił to zdjęcie????

Wiadomo, że ja
Flower1 16:44, 04 lis 2015

Ewciu pieknie u Ciebie ,szufladka bosska .Ostatnio mam duzo pracy ,wracam pozno pozdrowionka zostawiam!
Nallar 17:49, 04 lis 2015

Flower1 napisał(a)
Ewciu pieknie u Ciebie ,szufladka bosska .Ostatnio mam duzo pracy ,wracam pozno pozdrowionka zostawiam!

Szufladę mogę pokazać dzięki Reni. Tylko jej przyszło do głowy żeby ją obfocić.
Nie pracuj ponad siły, bo to się zwykle odbija na zdrowiu.
Buziole przesyłam
Nallar 17:56, 04 lis 2015

Mimo bałaganu zdecydowałam się jednak na pokazanie miejsca gdzie rósł winobluszcz. a co...
Teraz pytanie co dalej????