Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

AgataBC 18:33, 04 lis 2015

Wow ale się napracowałaś.. zrobiło się goło ale za to masz pole do popisu Póki co nie mam pomysłu.
Nallar 18:40, 04 lis 2015

Agcia napisał(a)
Wow ale się napracowałaś.. zrobiło się goło ale za to masz pole do popisu Póki co nie mam pomysłu.

Pomagał mi eMuś (bez broni ) sama nie dałabym rady.
Do wiosny może coś wymądze, na ten czas musi być goło
Katkak 19:38, 04 lis 2015

A jak szeroką planujesz tą rabatkę Ewuś? Zrobiło się pusto, ale widok za płotem jest ok. Myślałam, że jakaś masakra będzie, a tu luzik. No, ale ociupinka intymności by się przydała .
Nallar 20:39, 04 lis 2015

Katkak napisał(a)
A jak szeroką planujesz tą rabatkę Ewuś? Zrobiło się pusto, ale widok za płotem jest ok. Myślałam, że jakaś masakra będzie, a tu luzik. No, ale ociupinka intymności by się przydała .

Kasiu, sprawa do przedyskutowania z eMusiem. Musi się określić ile miejsca będzie potrzebował na planowaną od daaawna przybudówkę.
Mam nadzieję że przez zimę coś już zdecyduje.
Rodzi Ci się coś w głowie?

A słyszałam że wena na lepienie Cię naszła...
Mnie też, jutro będą fotki.
Ewik 08:50, 05 lis 2015

Hej , widze ze zmiany sie szykują Przetacznika wrzuciłam u siebie
Nallar 11:16, 05 lis 2015

Ewik napisał(a)
Hej , widze ze zmiany sie szykują Przetacznika wrzuciłam u siebie

Tak, to jedna ze zmian "koniecznych" skubańczyk był wszędzie.
Teraz i ja mam zagwozdkę, co dalej.
ryska 11:20, 05 lis 2015

Hejka
A nie myślałaś kiedyś o hortensjach w tym miejscu jak zgadywaliśmy gdzie będzie różanka? Coś mi świta, bo ja właśnie obstawiałam to miejsce
Nallar 12:10, 05 lis 2015

ryska napisał(a)
Hejka
A nie myślałaś kiedyś o hortensjach w tym miejscu jak zgadywaliśmy gdzie będzie różanka? Coś mi świta, bo ja właśnie obstawiałam to miejsce

Tak Reniu, dobrze Ci świta.
Bardzo nie lubię tej części swojego ogródka, więc muszę coś wykombinować aby to się zmieniło.
Zrobię dziś zdjęcia rabaty już istniejącej (nie do ruszenia) i całej reszty, może będzie łatwiej coś sklecić aby pasowało do siebie.
Nie miała baba kłopotu....
ryska 12:27, 05 lis 2015

Nallar napisał(a)

Tak Reniu, dobrze Ci świta.
Bardzo nie lubię tej części swojego ogródka, więc muszę coś wykombinować aby to się zmieniło.
Zrobię dziś zdjęcia rabaty już istniejącej (nie do ruszenia) i całej reszty, może będzie łatwiej coś sklecić aby pasowało do siebie.
Nie miała baba kłopotu....

Ale styl zachowasz?
Nallar 13:03, 05 lis 2015

ryska napisał(a)

Ale styl zachowasz?

Reniu, u mnie nie pasują takie "uporządkowane" rabaty, wiesz jak "to" u mnie wygląda.
Wstawiam zdjęcia, umówmy się że pierwsze to strona lewa, każde kolejne zgodne z ruchem wskazówek zegara. Mój idzie w prawo.

Ta część jest nie do ruszenia. Każda kolejna część do zmiany.

Tu zostały wsadzone iglaki, w przerwach są maleńkie Anabelki a przed nimi żurawki.

Tu zaczyna się miejsce gdzie rósł winobluszcz.

A to miejsce no właśnie, wszystko i nic. To jedno z nielicznych zacienionych miejsc w moim ogródku i z tego też powodu wylądował tam ostatnio rodek. Cała reszta to skupisko zawilcy, liliowców, języczek są nawet dwie horcie. Sama nie pamiętam co tam jeszcze rośnie,,istny bałagan.