Dobrego Nowego Roku życzę
Fajnie oglądać metamorfozy. Ogród bardzo się zmienił i ładnie wygląda, chyba muszę odkopać swoje stare fotki
Sympatyczne zdjęcie ze spotkania
Dziękuję Agnieszko, mam nadzieję że nowy będzie lepszy, czego i Tobie życzę
Metamorfozy fajnie się ogląda, szkoda tylko że mam tak mało zdjęć z okresu kiedy kupiliśmy działkę.
Wszystkie spotkania na których byłam były bardzo miłe i z pewnością na długo zostaną w mojej pamięci.
Zawsze zachwycam się Twoją sosną jak ją nam prezentujesz
Wydawało mi się że Twój ogród dobrze znam a tu ... ? Metamorfozy rozjaśniły mi obraz i zabrały w nieznane zakątki Bardzo mi się podobają Twoje rabaty i podział ogrodu Wykończenie cegłą skalniaka mistrzowskie Nie mogę zlokaliwawać tej rabaty z różami którą zaczełaś zakładać w 2015 ale się odnajdę z małą pomocą
Pozdrawiam niedzielnie
Różanka docelowo też ma być wykończona cegłami, jak większość rabat na tej części ogródka.
Rozjaśnił Ci się obraz?
Mam parterowy domek i brak możliwości zrobienia zdjęcia z lotu ptaka ale czeka mnie czysczenie komina, może wtedy uda się cyknąć.
Dzięki za odwiedzinki. Dziś byłam u Ciebie ale było tak tłoczno że brakowało miejsca.
Teraz już wszystko wiem Bardzo dobrze to wyjaśniłaś okraszając dodatkowo zdjęciami
Bardzo ładne masz te róże Zdrowe i duże sadzonki W tym sezonie rabata będzie zachwycać
Uważaj podczas czyszczenia komina Lepiej aparatu ze sobą nie zabieraj Zdrowie najważniejsze