Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 17:20, 23 lut 2016

Luki napisał(a)
Jak kto woli , ja tam anty procentowy, więc przy herbatce pracuję, ale jak w zeszłym roku pikowałem 80 doniczek to nawet ballady na koniec nie pomagały

Mówią że muzyka jest dobra na wszystko no ale jak się wysiewa w ilościach hurtowych....

Łukasz, byłam pewna że mam więcej donic ale jeśli ratuje Cię to co mam to chętnie Ci je oddam za uśmiech.

Luki 11:25, 24 lut 2016

Co najwyżej ratowałyby mnie te trzydziestki bo takich mniejszych mam sporo ale to jak byłaby okazja, mimo to dziękuje za fatygę
Będę musiał zrobić dokładny rekonesans moich zasobów, najgorsze że większość dużych donic wykorzystałem do tulipanów jesienią. Na razie za wcześnie na wysadzanie roślin.
Nallar 18:16, 24 lut 2016

Luki napisał(a)
Co najwyżej ratowałyby mnie te trzydziestki bo takich mniejszych mam sporo ale to jak byłaby okazja, mimo to dziękuje za fatygę
Będę musiał zrobić dokładny rekonesans moich zasobów, najgorsze że większość dużych donic wykorzystałem do tulipanów jesienią. Na razie za wcześnie na wysadzanie roślin.

Doniczki nigdzie nie wyjdą, jeśli się zdecydujesz to dasz znać.
Napia 22:13, 27 lut 2016

Nallar napisał(a)

Winko? Jeśli już to w odpowiedniej ilości co by ze 100 sadzonek nie zobaczyć 200

Haha, nie siałam stipy, ale mam trzy pojemniczki lobelii, przy niej dopiero będzie zabawa Po więcej niż lampce wina mogłabym widzieć pola lobelii
Nallar 22:24, 27 lut 2016

Napia napisał(a)

Haha, nie siałam stipy, ale mam trzy pojemniczki lobelii, przy niej dopiero będzie zabawa Po więcej niż lampce wina mogłabym widzieć pola lobelii

Witam w klubie ogrodniczek małolitrażowych.
Lobelię miałam w ubiegłym roku w skrzyneczkach za oknami, kupiłam gotowe sadzonki, pięknie wyglądała z czerwonymi pelargoniami.
Stipę wysieję już jutro bo dziś miałam małe zamieszanie. Nieobecność w Poznaniu wynagrodziłam sobie bezowym torcikiem.
sylwia_slomc... 22:37, 27 lut 2016

Napia napisał(a)

Ona fajnie wschodzi
Ale ja brałam potem kępkami w docelowe skrzynki sadziłam, nie dzieliłam na pojedyncze roślinki
Katkak 23:18, 27 lut 2016

Nallar napisał(a)

Witam w klubie ogrodniczek małolitrażowych.
Lobelię miałam w ubiegłym roku w skrzyneczkach za oknami, kupiłam gotowe sadzonki, pięknie wyglądała z czerwonymi pelargoniami.
Stipę wysieję już jutro bo dziś miałam małe zamieszanie. Nieobecność w Poznaniu wynagrodziłam sobie bezowym torcikiem.

Ewciu nawet nie wiesz jak masz fajnie, że możesz sobie ot tak wcinać bezowe torciki .
Nallar 23:54, 27 lut 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu nawet nie wiesz jak masz fajnie, że możesz sobie ot tak wcinać bezowe torciki .

Straszny łasuch jestem Kasiu, od dzieciństwa tak mam. Chyba geny nie pozwalają mi przybrać na wadze, ale byłabym wdzięczna losowi gdyby mi urosło trochę tu i tam.
Katkak 06:53, 28 lut 2016

Nallar napisał(a)

Straszny łasuch jestem Kasiu, od dzieciństwa tak mam. Chyba geny nie pozwalają mi przybrać na wadze, ale byłabym wdzięczna losowi gdyby mi urosło trochę tu i tam.

Ciesz się ciesz,bo mnie po tych torcikacjh łatwiej byłoby przeskoczyć jak obejść .
gobasia 10:36, 28 lut 2016

Nallar napisał(a)

Nigdy nic nie wiadomo,mnie gdyby ktoś powiedział 15-20lat temu,że będę wazyła 80 kg...to bym chyba ze śmiech pękła,bo od dziecka byłam chudzielcem,nawet w ciązy nie tylam...a teraz95E