Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Ania74 13:52, 05 cze 2014

U Ciebie bywam codziennie, nie mogę sobie darować Fajne macie sąsiedztwo.
A poziomki jakie wypasione, ja wsadziłam w tym roku dopiero, ale jakoś nijak rosną... niby kwitną, ale jakieś takie marne, może się rozruszają, a może dopiero w przyszłym Pozdrawiam ciepło...
marta_d 13:56, 05 cze 2014

pozdrawiam i życzę miłego dnia domki fantastyczne chyba męża stolarza poproszę, żeby zrobił mi szkielet domków a resztą zajmę się sama
Margarete 15:24, 05 cze 2014

Wpadłam w odpowiedzi na zaproszenie..kawa..poziomki......szampan.....dobrze że wirtualnie a nie samochodem, to moge skorzystać

Pieknie u ciebie oj pieknie.....a domek dla owadów wymiata
16:49, 05 cze 2014
Kochana Asiu, ostatnio trochę zaniedbałam ogrodowisko, trochę to z lenistwa a troche z braku czasu.
W każdym razie póki co jest mnie troszkę mniej co nie znaczy że tak będzie zawsze.
Siedzę sobie teraz na tarasiku pijąc mrożoną kawkę i jest mi cudnie
Patrzę na ogród i mam przed oczami Twój projekt i już widzę miejsce na magnolię, rabaty etc.
Pomimo iż na tyle ogrodu nic się nie dzieje to nie oznacza że nie dzieje się wcale
Pamiętasz pomysł na mój przed ogródek który proponowałaś mi? Otóż się dzieje
Dzisiaj powstały rabaty, pojawili się panowie od układania kostki i układają mi obrzeża rabat. Te pod ogrodzeniem i ten duży kwadrat na RH. Do tego mój romb przed domem jest już obsadzony jałowcem na pniu i otoczony obwódką z bukszpanu.
Tak więc mimo że mnie nie ma to... działam
bartek_luberda 19:39, 05 cze 2014

Zdjęcia zrobię jutro bo na nic nie mam czasu Będziemy malować dom w środku zmieniać płytki przed domem itd jeszcze dziś zebranie w szkole nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć
asiach 20:28, 05 cze 2014

Ania74 napisał(a)
U Ciebie bywam codziennie, nie mogę sobie darować Fajne macie sąsiedztwo.
A poziomki jakie wypasione, ja wsadziłam w tym roku dopiero, ale jakoś nijak rosną... niby kwitną, ale jakieś takie marne, może się rozruszają, a może dopiero w przyszłym Pozdrawiam ciepło...

Aniu, poczekaj w przyszłym roku wielki zbiór.Muszą sie ukorzenić a później pójdzie z górki. Masz dobrą rękę do roslin - to widać po Twoim ogrodzie

W tym roku rzeczywiście jest ich sporo jutro zacznę zbiór I pomyśleć, że mój mąż kupił małutkie w 10-paku i z 10szt. mamy tzy poletka.
Pozdrawiam serdecznie
asiach 20:31, 05 cze 2014

marta_d napisał(a)
pozdrawiam i życzę miłego dnia domki fantastyczne chyba męża stolarza poproszę, żeby zrobił mi szkielet domków a resztą zajmę się sama

Marta, to masz szczęście będą zrobione profesjonalnie a jak zaaranżujesz to będą piękne
Pozdrawiam ciepło
asiach 20:34, 05 cze 2014

Margarete napisał(a)
Wpadłam w odpowiedzi na zaproszenie..kawa..poziomki......szampan.....dobrze że wirtualnie a nie samochodem, to moge skorzystać

Pieknie u ciebie oj pieknie.....a domek dla owadów wymiata

Dziękuję i zapraszam
Pozdrawiam serdeczenie
Joanna___ 20:47, 05 cze 2014

Podziękowania i pozdrowienia zostawiam
asiach 20:52, 05 cze 2014

Kalamandyna napisał(a)
Kochana Asiu, ostatnio trochę zaniedbałam ogrodowisko, trochę to z lenistwa a troche z braku czasu.
W każdym razie póki co jest mnie troszkę mniej co nie znaczy że tak będzie zawsze.
Siedzę sobie teraz na tarasiku pijąc mrożoną kawkę i jest mi cudnie
Patrzę na ogród i mam przed oczami Twój projekt i już widzę miejsce na magnolię, rabaty etc.
Pomimo iż na tyle ogrodu nic się nie dzieje to nie oznacza że nie dzieje się wcale
Pamiętasz pomysł na mój przed ogródek który proponowałaś mi? Otóż się dzieje
Dzisiaj powstały rabaty, pojawili się panowie od układania kostki i układają mi obrzeża rabat. Te pod ogrodzeniem i ten duży kwadrat na RH. Do tego mój romb przed domem jest już obsadzony jałowcem na pniu i otoczony obwódką z bukszpanu.
Tak więc mimo że mnie nie ma to... działam

Melu, cieszę się Twoim szczęściem. Ty nie leniuchujesz tylko cieszysz się każdą chwilą w swoim nowym domu. Fajnie, że działasz i otoczenie wokół Ciebie zmienia się
Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies