Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 00:06, 08 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Asiu, nieźle u ciebie popadało. Ktoś kiedyś tu napisał, co mi się spodobało, że pan Bóg ogrodnikiem nie jest.
Bo gdyby był, to połowa wody spłynęłaby też do innych. U nas jeszcze nie padało ani razu. Ostatni 5 - minutowy deszcz był może na początku lipca. Roślinki padają. Dobrze, że temperatura zelżała
Pozdrawiam

Tobie współczuję - przykre
Pozdrawiam
asiach 00:13, 08 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Asiu, czytam o zalaniu i o ławeczce. Dobrze, że już wsiąkło. Czekam na foty ławeczki. U mnie też właśnie przeszła solidna ulewa, wieś obok chyba zalalo, bo slychać syreny i wozy strażackie na sygnale (U mnie ok). Pozdrawiam ciepło

To całe szczęście, że nic nam się złego nie wydarzyło - I tu trzeba podziękować Bogu i nie narzekać Szkoda innych ale .... co my biedne żuczki możemy Ja tyklo musiałam postrzątać ale tego mnie w domu nauczono więc nie ma problemu
Trzeba się cieszyć każdym dniem
Pozdrawiam ciepło
kosolka 06:39, 08 sie 2014

Asiunia, 13min spóźnienia w wyłączeniu komputerzyska
Ja staram się ostatnio ciut wczesniej kłaść, bo na 6 do pracy. Ale średnio mi to wychodzi. Całe szczęście że dziś piątek!

Kasial 08:37, 08 sie 2014

asiach napisał(a)

Aniu, ostatnio zaczęłam kierować się zasadą, którą głosił Dalajlama a mianowicie :
Jeśli jest problem , który ma rozwiązanie to nie ma się co denerwować bo on i tak się rozwiąże, natomiast jeżeli jest problem , który nie ma rozwiązania to nie ma sensu się denerwować bo on i tak się nie rozwiąże

Piękne wydrukuję i powieszę w pracy
Donia72 08:51, 08 sie 2014

A ja mam taka troszke z humorem mysl: "Co masz zrobic dzis, to zrob pojutrze...bedziesz miec dwa dni wolnego"
kosolka 08:57, 08 sie 2014

Donia72 napisał(a)
A ja mam taka troszke z humorem mysl: "Co masz zrobic dzis, to zrob pojutrze...bedziesz miec dwa dni wolnego"

Taaa.. Motto mojego męża A moje "Co masz zrobić jutro, zrób dziś. Jutro zrobisz więcej". Wymyśliłam Tak my do siebie pasujemy
Donia72 09:02, 08 sie 2014

kosolka napisał(a)

Taaa.. Motto mojego męża A moje "Co masz zrobić jutro, zrób dziś. Jutro zrobisz więcej". Wymyśliłam Tak my do siebie pasujemy

Tez dobre
10:43, 08 sie 2014
asiach napisał(a)

Aniu, ostatnio zaczęłam kierować się zasadą, którą głosił Dalajlama a mianowicie :
Jeśli jest problem , który ma rozwiązanie to nie ma się co denerwować bo on i tak się rozwiąże, natomiast jeżeli jest problem , który nie ma rozwiązania to nie ma sensu się denerwować bo on i tak się nie rozwiąże
To co ja mam się denerwować na deszcz, który pada - czy ja mam wpływ na ilość jego opadu - nie

Dzień dobry Asiu
Mój Tadek powtarza mi cały czas..." Jeśli nie masz wpływu na daną sprawę,problem i nie jesteś w mocy tego zmienić...zostaw to,bo tylko siwych włosów przybędzie"...
Miłego dnia Asiu
10:46, 08 sie 2014
Aaaa...i do niedawna nie słuchałam się tej zasady...to teraz latam do drogerii i farby do siwków musowo kupować
Jag_58 11:40, 08 sie 2014

Asiu miłego dnia