Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 22:44, 10 sie 2014

Viola napisał(a)
Ławka świetnie się komponuje ze stylistyką ogrodu

Dziękuję
Pozdrawiam serdecznie
Jag_58 22:45, 10 sie 2014

Asiu witaj !!!niedawno wróciłam i tez nadganiam jestem lekko padnięta
Asieńko a jak Twój wyjazd ??? udany ??
Miłego tygodnia również
Pozdrówka dla całej Rodzinki
asiach 22:49, 10 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu ławeczka bardzo ładna i wyglada na solidną ,bardzo podobna do tej którą pokazywałaś wczesniej i pasuje do Twojego przytulnego ogrodu,a osoby siedzace na niej Jaruś dodaja jej tylko uroku szkoda ,ze nie masz tez zdjęcia z ławeczką ,ale ........czekam Prawda ,że inaczej się widzi ogród siedząc na ławeczce ?????a Ty możesz jeszcze z nią wędrować po ogrodzie
Asiu mnie tez praktycznie nie bedzie do niedzieli wieczór ,więc nie bedzie co nadganiać
Miłego spędzenia czasu dla całej Rodzinki buziaki
na razie wieści brak ,ale jakby co dam znać

Jagódka, mój mąż mówi, że bardzo Ciebie lubi
Tak tak "... Jaruś dodaja jej tylko uroku .." - ja takich rzeczy nie mówię - ha ha ha
Masz rację z nią można wędrować co mimo późnej pory zrobiliśmy.
Pozdrawiam niedzielnie
P.s Czekamy
22:49, 10 sie 2014
asiach napisał(a)

Dziękuję
Wypoczynek super
Pozdrawiam jeszcze niedzielnie

To super,akumulatory naładowane na cały następny tydzień a może i dłużej
Jednym okiem patrzę na "Pearl Harbor" drugim na Ogrodowisko i jak tu się nie rozdwoić
malgorzata_s... 22:50, 10 sie 2014

Asiu ławeczka zostanie migrująca czy jednak gdzieś na stałę miejsce dostanie?.Wyjazd udany to fajnie Miłego tygodnia życzę
asiach 22:53, 10 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu witaj !!!niedawno wróciłam i tez nadganiam jestem lekko padnięta
Asieńko a jak Twój wyjazd ??? udany ??
Miłego tygodnia również
Pozdrówka dla całej Rodzinki

Oj Jagódko wyjazd bardzo udany - dwa dni, trzy miejscowości i wszystko super miło tylko Kuba musiał wracać ale w czwartek powtórka z rozrywki
Dziękuję za życzenia - my Ciebie również ściskami.
Siedziałam na O. w oczekiwaniu na telefon od Kuby ale już jest można zbierać się - jutro ciężki dzień - Pa
asiach 22:55, 10 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Mi też podoba się ta ławeczka. Mój M zawsze o takiej marzył.

Dziękuję
A mnie się marzyła to kupiłam mężowi w prezencie - cwana ze mnie istota
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:58, 10 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Asia, z opisów widać, że dużo radości wniosła ta ławka. Jest bardzo ładna, wygląda solidnie, pasuje do Waszego ogrodu.
Tylko dlaczego jest tylko jedna? Wasz ogród ma tyle wspaniałych miejsc stworzonych do tego, by w nich przycupnąć i pokontemplować Sami odkryliście to, ze jedna to za mało Może powinan być na kółkach, dla ułatwienia przenoszenia ?

Agatko, dziękuję - kiedyś trzeba było zacząć za rok znowu okazja taka sama - to może mały dubelek - jeszcze pomyślę ????
Och miejsc by się znalazło ale .... poczekam do przyszłego roku - czas szybko leci.
Pozdrawiam niedzielnie
asiach 22:59, 10 sie 2014

marta_d napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie

Wzajemnie Marto
asiach 23:04, 10 sie 2014

Ivvvona napisał(a)
Bardzo ładna ta ławeczka i mam nadzieję że często będziesz na niej przesiadywała

Dziękuję Iwonko
Czy często???? Chyba na ile mi nerwy pozwolą Jakoś za długo nie potrafię usiedzieć bez dłubania
Muszę pogadać z własną główka, że nie samą pracą i ogrodem człowiek żyje. I nie zawsze trzeba wyjechać by odpocząć, że odpoczywać można we własnym ogrodzie
Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies