Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

19:37, 11 sie 2014
Asiu już wiem jakie będę miała zajęcie na dzisiejszy wieczór ale pewnie nie zdążę...strona po stronie obejrzę sobie Twój ogród
A teraz zmykam
Mirella 20:41, 11 sie 2014

Asia, trochę widziałam, najbardziej zmartwiłam się widokiem Twoich kaloszków w wodzie.
I widziałam ławeczkę bardo pasuje do przytulnego
asiach 20:49, 11 sie 2014

agatanowa napisał(a)
dobranoc

Dobranoc
albo lepiej dobry wieczór - bo dzisiaj dopiero zaczynam
asiach 20:54, 11 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu ja to mam szczęście do ludzi bardzo się cieszę A Kuba juz od dawna jest moim ulubieńcem
Miłej nocki Asiu ,idę spać

Dobry wieczór Jagódka
Tu wielkie poruszenie u Wszystkich a ja zaczynam. Po pracy do ogrodu i dopiero wróciłam
Dziękuję jak tylko będę miała kontakt z Kubą doniosę mu tą miłą wiadomość

P.s. U Ciebie już byłam bo zwsze zaczynam od Twojego ogrodu później Mirelli, Anny ... i na koniec mój
Widziałam fotki - śliczne
asiach 20:58, 11 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Fajnie tak rekreacyjnie spędzać czas
Zmykam do spania,zerwał się wiatr,burza się zbliża..
Dobrej nocki

Dobry wieczór Aniu! Dwa dni ale jakże przyjemne
A u mnie niby padało a w ogrodzie znowu susza ja już sama nie wiem jak to się dzieje. W głąb ziemi weszła woda, część odparpowała a gdzie dla roślin śladu po deszczu nie ma
Pozdrawiam
Jag_58 21:01, 11 sie 2014

Asiu witaj kochana co do fotek mam mieszane uczucia ,nie za bardzo lubię sie wystawiać na widok publiczny ale raz kozie śmierć hahahh w końcu to rodzina ogrodowiskowa
asiach 21:04, 11 sie 2014

kosolka napisał(a)
Cześć Asiu! Czytam że nawałnica w twojej okolicy przeszła. Jak u Ciebie?

Witaj Oli!
Ja nic o żadnej nawałnicy nie wiem. U mnie cisza i skopój - zero deszczu. Tylko bardzo ciężki dzień za mną i zaraz po pracy w ramach odpręzenia poszłam do ogrodu.
Pozdrawiam serdecznie
asiach 21:08, 11 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu witaj kochana co do fotek mam mieszane uczucia ,nie za bardzo lubię sie wystawiać na widok publiczny ale raz kozie śmierć hahahh w końcu to rodzina ogrodowiskowa

Jagódka, ja to się dopiero wystwiłam bo ten mój awatarek to prawie świeżyna zima tego roku - ja w pracy. I kto tu mówi o wystwawianiu się
Jestem jak na dłoni Bo Ciebie jak do tej pory ciężko było dojrzeć
Miłej nocy
asiach 21:11, 11 sie 2014

Mirella napisał(a)
Asia, trochę widziałam, najbardziej zmartwiłam się widokiem Twoich kaloszków w wodzie.
I widziałam ławeczkę bardo pasuje do przytulnego

Mirella, witaj jeszcze raz. Opad niezły + znaczna część wody z ulicy - to już gorzej. Podwórko tonęło a my na nim. A teraz nie ma śladu wody - gdzie ona się podziała ???
Ławeczka, powiadasz pasuje - też tak myślę
Pozdrawiam ciepło
asiach 21:12, 11 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu już wiem jakie będę miała zajęcie na dzisiejszy wieczór ale pewnie nie zdążę...strona po stronie obejrzę sobie Twój ogród
A teraz zmykam

Aniu zapraszam i ciepło pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies