Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Marga 12:28, 06 wrz 2016

Gocha napisał(a)
Monika śliczne masz te Sivery, ale koniecznie cos przed nimi trzeba posadzić wtedy bedzie już extra. Ale co posadzić to masz teraz zagwozdkę. Jakbyś chciała Carex Ice Dance to przyjedź wiosna bo będę swoje dzielić to mogę Ci trochę dać- porozdzielasz i one szybko rosną. Takiego zwierzaka jakbym u siebie zobaczyła to bym się przestraszyła- mam nadzieję że Ci szkód nie narobi. Buziaczki

Dzięki Gosiu że zajrzałaś i hortki też dziękują za komplementa Patyczki dla Ciebie niestety nie ukorzeniły się , ale zrobiłam Ci 2 odkłady i zobaczymy czy się teraz uda.
Fajne te carexy i chyba by się nadały. Dzięki za propozycję i wiosną się przypomnę
Boberek jak to boberek, lubi podgryzać i czasami niestety coś gruchnie o ziemię, ale mu wybaczam
Juz kiedyś pokazywałam takie zdjęcie z nad rzeki

Buziaki
Marga 12:32, 06 wrz 2016

chojna napisał(a)
Moniu bardzo dziękuję za spędzony wspólnie, cudny czas!

Olu, i mi było bardzo miło Ciebie poznać Takie spotkanie bardzo pozytywnie mnie naładowało. Musze częściej z Wami się spotykać
Marga 12:34, 06 wrz 2016

Kasya napisał(a)
Milo bylo cie poznac
i przy okazji zwierza wielkiego obejrzalam

Kasiu, Ciebie również Szkoda, że musiałyśmy jechać, bo chętnie bym z Wami jeszcze pogadała, a i ochotę miałam zobaczyć Twój piękny ogród Naprawdę mi szkoda
Marga 12:36, 06 wrz 2016

jolanka napisał(a)
za spotkanie. Mam nadzieję, że juz spokojnie dotarlas do domu, zdjęcia wkleje jutro

Hej Jolciu Fajnie było, prawda Zdjęcia widziałam, super wyszły
Marga 12:38, 06 wrz 2016

mar_za napisał(a)
Witaj przyszłam się przywitać u Ciebie

Witaj Marzenko Mało się u mnie dzieje, tak w ogrodzie jak i na wątku, ale zawsze zapraszam
Marga 12:43, 06 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)
No ładnie załapałam się na 200 Miło było Cię poznać
Gość w ogrodzie boski nie wiem jak bym na takiego kolesia zareagowała gdyby się u mnie pojawił

Asiu, fajnie że zajrzałaś do mnie. Też się cieszę że Cię poznałam Niestety nie zdążyłam ze wszystkimi dziewczynami normalnie pogadać. Następnym razem będzie więcej czasu, mam nadzieję
Boberek to bardzo spokojne zwierze i dopiero jak zaczełam cykac mu fotki z bardzo bliska to przerwał jedzenie i zaczął się oddalać. Sąsiadka tylko z daleka krzyczała: "uważa pani bo na panią skoczy!"
Marga 12:47, 06 wrz 2016

iwka napisał(a)
Gratuluję i cieszę się z poznania Ciebie

Dzięki Iwciu Też się ciesze że poznałam sławną i sympatyczną Żabcię-Iwonkę. Fajną masz córę
Marga 12:50, 06 wrz 2016

Sylvana napisał(a)
Gratki zostawiam.
Fajnie było się poznać - teraz nie jesteś taka anonimowa

Mi też było bardzo miło. Fajne miałyśmy spotkanie, tylko szkoda, że tak krótko trwało. Bardzo sympatyczna z Ciebie dziewczyna.
iwka 12:50, 06 wrz 2016

hihi Boya mam posadzonego przed anabelkami ale zadusiły go, leżą plakiem na nim a jemu biednemy tylko kotki widać
Marga 12:51, 06 wrz 2016

ag_zie napisał(a)
Moniko, miło było Cię poznać! Fajnie wiedzieć u kogo w ogródku się siedzi

Prawda? Mam nadzieję, że jeszcze będziemy miały okazję sobie pogadać, bo było bardzo miło