Gość w ogrodzie niesamowity , czy Wy na górce jesteście, nie ma zagrożenia że jak tamę wybuduje to kłopotów narobi?
Cieszę się że znowu miałyśmy okazją się zobaczyć , tylko gafę straszną walnęłam że Cię z moim eMusiem nie zapoznałam ale ja tak przejęta byłam i zaaferowana tym wszystkim co się działo że kompletnie nie załapałam że Wy się nie znacie - ale naprawię to jak mnie nawiedzisz .
Gratki na 200 - dzwoń jak będziesz się wybierać w moim kierunku lub jak będziesz mogła chwilę pogadać .
Cześć Monika, miło Cię było poznać w sobotę, przyjemnie się rozmawiało.
Twój wątek kilka razy już odwiedzałam, teraz zaznaczam, żeby regularnie zaglądać.
Gość niesamowity odwiedza Twój ogród, ale mnie by wystraszył na maksa, darłabym się chyba wniebogłosy na jego widok
Z dużym opóźnieniem, ale bardzo dziękuję Wiesz, mam takie miejsca u siebie które średnio mi się podobają, ale stipa z jeżówkami i Palibinem, bardzo.
Taka koleżanka to skarb prawdziwy Tylko jak będziesz miała doła to nie idz do niej, bo na antydepresantach wylądujesz
Dzięki Izuniu
Perovskią warto mieć, ale polecam niższe odmiany bo moja Blue Spire wykłada się przy wietrze i łamie.
Miło mi Jolu, że Ci się podobają. A lubelskie wiadomo...najlepsze
Dzięki Aniu To ich pierwsze kwitnienie W przyszłym roku bardziej o nie zadbam, np. więcej wody.
Aniu, one były po 8zeta i średniej wielkości, tylko tyle że były ładnie rozkrzewione.
Pisałam już chyba jak je kupowałam i o cudownym rozmnożeniu w samochodzie? Otóż, miałam na kartce napisane 9 sztuk, w szkólce załadowałam na wózek 9, pani sama policzyła 9, zapłaciłam za 9 i na FA też jest 9. Przy wyładunku z samochodu na działce okazało sie że jest 10 sztuk hortek No i posadziłam 10. Kłania się liczenie do 10, ale co śmieszne to nie tylko u mnie
Też skłaniam sie do traw. Na targach była taka fajna mała Hameln ale zapomniałam nazwy
Kasiu, dzięki wielkie! Trawki takie jak hacone to dobry pomysł chyba. Tam jest półcień. Obok będzie jeszcze rabata przy tarasie z czerwonymi żurawkami i nie chcę przesadzić z tą czerwienią.
Dzięki Iwciu, widziałam u Jagody, faktycznie ma jest czad
Dzięki tobie mam trzeciego kandydata: rozplenica Little Boy.
Dziękuję Tereniu Fajnie, że się podoba.
Miło mi Alu Jak widzisz, ja też rzadko bywam nawet na swoim wątku. Po miesiącu wzięłam się za odpisywanie
Jesteś juz drugą osobą która radzi mi berberysy. Dzięki i biorę je pod uwagę
O, i Ty Gosiu też radzisz berberysy. dzięki
Stipę dostałam od naszej Ani, chyba 7 takich małych bździnek i tak pięknie się rozrosly
Dzięki Zana Chyba posadzę więcej stipy za rok, bo większości ten kawałek rabaty najbardziej się podoba
Miła jesteś
Dzięki Michał
Cieszę się Aga, że jesteś Fajnie było Cię poznać osobiście na targach.