Czytałam,że projekt już niebawem będzie dużo pracy przed Tobą ale zobaczysz,że warto ja wczoraj cały dzień ryłam w ogrodzie ledwo weszłam do domu dzisiaj się reanimuję ale jak zerknę ile udało mi się zrobić to już prawie dobrze się czuję
Dodany 23:13, 10 maj 2015
, edytowany o 08:06, 11 maj 2015
Anetko, wczoraj wieczorem właśnie taką satysfakcję czułam po skończonej pracy w ogrodzie, i nawet ból w nogach i plecach średnio mi przeszkadzał. M tylko mi się pochorował. Jakiś taki delikatny . Natomiast chłopcy uwielbiają jeździć na działkę! Projekt ma byc już w tym tygodniu
Z dobrych wiadomości:
1. Nie odbyło się żadne wesele wczoraj w pobliżu, więc może nie będzie tak źle
2. Dostałam (ktoś się pozbywał) dwie ogromniaste hortenscje bukietowe, różowe
3. ... i świerka conica? 15-stoletniego (taki metrowy zwarty stożek). Wszystko czeka w donicach na posadzenie.
4. Przedszkole hostowe na działce u teściowej ma się świetnie. Naliczyłam 3 różne gatunki. Wkrótce wkleję zdjęcia z prośbą o indentyfikację
Niestety malutkie bukszpany wyglądają nieciekawie :/
5. Sąsiadka widziała węża, tylko nie wie jak wyglądał, bo narobiła krzyku i uciekła
Wrażeń było wczoraj sporo.
Pozdrawiam
Dodany 10:51, 13 maj 2015
Witaj Marzenko!
Chucham i dmucham na moje pierwsze tulipany, ale jeszcze nic nie pokazuje się spod ziemi. Jak tylko zakwitną fotorelacja na pewno będzie
Pozdrawiam z wietrznego dzisiaj Lublina
Dodany 23:39, 15 maj 2015
I jeszcze widok znad rzeki w kierunku domu. Widać wszędzie góry gałęzi. Ta wykoszona łąka po lewej stronie to sąsiada. Odebrałam dziś kosę spalinową z naprawy. Jutro będziemy działać dalej.
Dodany 17:16, 17 maj 2015
Witam. Pochwalę się jaką altankę dostałam (ma 10 lat). Wstrzymuję się jeszcze z jej konserwacją, bo chodzi mi po głowie, żeby pomalować ją na szaro lub szaro-miętowo Jak myślicie?
Staneła na gruzowisku i problem z kamieniami mam z głowy.