Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Betka 17:48, 18 sie 2015

Na piechotę to odemnie do szkółki można przejść tylko nie wiem jak byśmy wróciły z bagarzami hihihi Super że u Ciebie padało ja to już nawet nie wiem jak deszcz wygląda Podlewam roślinki... trawę nie bo mi szkoda wody hihihi oszczędzam na nowe egzemplarze do ogrodu bo jakoś miejsca cały czas mam dużo ?! Przez całe wakacje nie padało nie wiem co to za rok dziwny ??
Czekam takim razie na wiadomość o sprawnym samochodzie i jedziemy
07_Rene 22:14, 18 sie 2015

Przejrzałam cały Twój wątek i dobrze Ci idzie Wiem co znaczy ogarnąć takie nieużytki - gratuluję i podziwiam za wykonaną pracę.
Rabata robi wrażenie wielkością Fajnie, że rosliny stworza plamy kolorów. Ciekawa jestem dalszych planów.

ps. Super masz chłopaków
Marga 23:24, 18 sie 2015

Betka napisał(a)
Na piechotę to odemnie do szkółki można przejść tylko nie wiem jak byśmy wróciły z bagarzami hihihi Super że u Ciebie padało ja to już nawet nie wiem jak deszcz wygląda Podlewam roślinki... trawę nie bo mi szkoda wody hihihi oszczędzam na nowe egzemplarze do ogrodu bo jakoś miejsca cały czas mam dużo ?! Przez całe wakacje nie padało nie wiem co to za rok dziwny ??
Czekam takim razie na wiadomość o sprawnym samochodzie i jedziemy

Mam nadzieję, że samochodzik zaraz będzie (innej opcji nawet nie biorę pod uwagę) to pojedziemy Nawet rabata jest przygotowana i chwastami zarasta.
Marga 23:32, 18 sie 2015

07_Rene napisał(a)
Przejrzałam cały Twój wątek i dobrze Ci idzie Wiem co znaczy ogarnąć takie nieużytki - gratuluję i podziwiam za wykonaną pracę.
Rabata robi wrażenie wielkością Fajnie, że rosliny stworza plamy kolorów. Ciekawa jestem dalszych planów.

ps. Super masz chłopaków

Hej Rene Dziękuję za pochwałę. To bardzo miłe co powiedziałaś Takie budujące.
Roślinki juz "ruszyły" i może w przyszłym roku faktycznie plamy kolorów będą już widoczne, bo na razie z daleka niewiele widać
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam kiedy będziesz miała ochotę
derbowianka 10:19, 19 sie 2015

Witam Cię Marga, zajrzałam z rewizytą, fajnie u Ciebie. Będę gościem.

Pozdrawiam
Marga 12:02, 19 sie 2015

Hej Marzenko, u mnie goście zawsze mile widziani . Zapraszam.
Betka 10:13, 20 sie 2015

Marga Wzięłam u dział w konkursie Działkowca ...ciekawe jak wypadnie mój ogród . Jeszcze 3 dni głosowania i się dowiem
Marga 10:37, 20 sie 2015

Beatko, to trzymam mocno kciuki i jak można głosować to podeślij linka
Betka 10:58, 20 sie 2015

Już podsyłam
https://www.dzialkowiec.com.pl/konkurs/zagosuj
Dzięki
olga80 06:47, 21 sie 2015

Witam. Przyszłam z rewizytą ,masz ogród jak z bajki i ta rzeczka oj pięknie tam. Doskonalę Cię rozumiem, że odgradzasz się od niej też ma synusia, który ma 5 lat i wiem,że oczy trzeba mieć w koło głowy aby widzieć co robi a każdy zbiornik wody to niebezpieczeństwo. Będę zaglądać i podziwiać zmiany w ogrodzie.