Zawsze, zaglądając do Ciebie Kondzio, nie mogę wyjść spod wrażenia, ile człowiek może osiągnąć codzienną, systematyczną pracą. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję!
Tych pszczółek zazdroszczę i podziwiam, jedź na nauki do Kamiannej.
Piękne fotki z mrozikiem, fajnie że nie wycinasz bylin ja lubię takie powalone choć hosty wyzbierałam bo mnie wnerwiały.
Czytałam że myślisz o sprzedaży nadwyżek roślin - kiedy zaczynasz ?
Pszczółki widziałam, ale ja raczej usuwam im się z drogi. Jak mnie jakaś dopadnie paskudnie puchnę i to w ekspresowym tempie. Twoje ule wyglądają bardzo elegancko.
Przyszłam powiedzieć, że mój dostawca feralnych róż uznał reklamację i przysłał mi nowe, ładne krzaczki.
Cudowny ogród z klimatem, wspaniale uchwycony w kadrach. Fajna jest fotka na początku, taka robiona z góry. Pomaga zrozumieć układ ogrodu, podział przestrzeni na pokoje i celowość drzwi. A z tymi ostatnimi to bardzo niebanalny pomysł. Jestem zachwycona choć widziałam dopiero namiastkę całości.
I tak trzymaj. Żadne tam o oraniu czy zamykaniu. Bo ja muszę przeanalizować ponad 1600 stron twoich wątków, a to trochę zajmie. I musi być miejsce na pytania i dyskusję.
Przepiękne.