Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

18:01, 08 lis 2015
sylwia_slomczewska napisał(a)
Normalnie wierzyć się nie chce, że tak Ci wszystkie rośliny urosły
ciekawe jak to będzie u mnie za 2,5 roku

busz! ...będzie busz
marzena 18:05, 08 lis 2015

pierwszy raz widzę tak wyraźnie zarysowany układ/pomysł Twojego ogrodu, fajnie to wymyśliłeś...
Dorota123 20:01, 09 lis 2015

Właśnie widziałam archiwalne zdjęcie ogrodu. Zdecydowanie fajniej jest w lecie, kiedy u Ciebie wręcz kipią rabaty kwitnącymi kwiatami.

Wstawiłam zdjęcia podpórek do ostróżek wykonanych przez mojego bratanka.
sylwia_slomc... 20:46, 09 lis 2015

eee_taam napisał(a)

busz! ...będzie busz

Wątpię czy w 2 lata tak urośnie by mi choć do pasa sięgnąć......no może wierzby tak
Mala_Mi 14:39, 10 lis 2015

Gardenarium napisał(a)
U mnie też mało kto pisze, a odsłon mam bardzo dużo. I jakoś nie zamierzam zamykać wątku. To mój ogrodowy pamiętnik, choćby był tylko dla mnie i dla przyszłych pokoleń - niech sobie będzie Zamykanie nic nie da, każdy zajrzy a nic nie będzie mógł napisać.

Zobacz ile masz obecnie odsłon i zobacz na kilka dni po wrzuceniu fotek, czy za miesiąc. U mnie też mało kto wpisuje, bo ja u nikogo prawie nie piszę, ale zaglądam, czytam, podziwiam...Ty np. już dawno u mnie nie byłeś, choć kiedyś bywałeś i wiesz co było... i jakoś nie mam o to pretensji, a ja bywam, jak wrzucasz zdjęcia i podziwiam twój rozwój ogrodniczy. Pozdrawiam i o nic nie proszę

Obecny licznik odsłon 277178.

Zajrzałam nadrobić to czego nie widziałam ostatnio, a tu czytam chandra jesienna.
Ja jak Danusia, wątek traktuję jako mój ogrodowy pamiętnik. Na starość go sobie przeczytam Cieszę się jak mogę komuś coś pomóc. I cieszę się jak i mój busz może komuś pomóc w poczynaniach ogrodowych Inspiracji u mnie trudno szukać, ale info o niektórych chabaziach przydało się nie jednej osobie. Obdarowałam też już całkiem pokaźną liczbę ogrodników swoimi nadwyżkami i mam nadzieję, że jeszcze nie jedna obdaruje.
Wiem, że jak sama nie zaglądam do innych to i u mnie mniej wpisów. Czas nie guma... forum się rozrosło.. nie mogę mieć pretensji, że inni też nie mają czasu..
Wiec nie fochaj się.. zaglądam do Ciebie chociaż ty do mnie nie zaglądasz.... widzę, że czasami na FB coś mi zalajkujesz.. i to wystarczy. Wiem że nie wypadłam z Twoich myśli. Po prostu jest brak czasu i już. Skończą się prace w ogrodzie, będzie czas na forum.

Jesień byłą u Ciebie piękna, kolorowa, taka jak lubię.. chociaż jesieni nie lubię ... jest tak nostalgiczna i skłania ku chandrze
Pszczelarnia 16:45, 10 lis 2015

Kondzio napisał(a)

Tak dokladnie, sam lubię wracać do zdjęć z poprzednich lat,choćby żeby zobaczyć jak rosną rośliny i co jeszcze zmienić lub przesadzić

Też lubię, widzę wtedy, że jednak "coś się robi w moim ogródku", choć zbyt wolno.
Kondzio 18:24, 10 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Ja też dopiero teraz wiem miałeś fajny pomysł na podzielenie ogrodu

Pomysł z drzwiami wymusił kształt ogrodu a przede wszystkim pojawienie sie kur, których terytorium chcieliśmy ograniczyć do i tak niemałego sadu
Kondzio 18:26, 10 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Bardzo fajne poglądowe zdjecia ,teraz juz kazdy zrozumie jak te drzwi funkcjonują i o co w tym pomyśle chodziło.

Dokladnie tak a im większe rosliny, tym trudniej bedzie robic takie poglądowe zdjecia (chyba ze dronem)
Kondzio 18:28, 10 lis 2015

eee_taam napisał(a)
Kondzio...zrób stan obecny z tej samej perspektywy...ciekawie może być

Musze spróbować,jak pogoda pozwoli, choć tuje wyższe, wiec dalsze części nie beda tak dobrze widoczne
Kondzio 18:30, 10 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Normalnie wierzyć się nie chce, że tak Ci wszystkie rośliny urosły
ciekawe jak to będzie u mnie za 2,5 roku

Rosliny szybko rosną,az wierzyć sie nie chce, mam wrażenie, ze drzewa i krzewy najbardziej widoczny wzrost maja w 4-5 roku od posadzenia, moze to tylko złudzenie