Jakże było mi miło wcześniej opowiadać eMowi, co będzie w kolejnych pokojach ogrodowych...Wasz spokój i sympatia aż biła od ekranu telewizora...Ogród skomponowany z niesamowitym wyczuciem i smakiem, wart naśladowania, no a do podziwiania przede wszystkim...Gratulacje i kaszebszczi płezdrówczi dla Waje... Tak trzemac!!!
Konrad gratulacje pięknie macie nie ma co Na pewno Nostrzyk u mnie zamieszka, pełno go rośnie po drodze jak jadę na działkę.
Ps. Wykopać czy nasiona zebrać? Pozdrawiam was serdecznie
Właśnie obejrzałam Maję w ogrodzie. Gratulacje, piękny ogród i utalentowani właściciele. Piękne pokoje i jeszcze piękniejsze drzwi. Warto było oglądać
Edit. Czy nachylek okółkowy jest wieloletni? Piękny u Was lan tego nachyłka
Fantastycznie naturalnie wyszliście Nawet babcia oglądała i bardzo się zachwyciła Mam tylko niedosyt jesienny. za mało astrów i widoków ogólnych aby uchwycić ich ilość Pozdrawiam
Wiedziałam, że to dzisiaj i zapomniałam Ale podobno jutro rano powtórka, zaraz się upewnię gdzie. Obejrzałam ostatnie zdjęcia, piękny macie ten ogród!!! Zakątek z kącikiem na zlew i drzwiami obłędny! Pozdrawiam Poznaliśmy się w piątek u Sylwii na Ranczo