Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 19:44, 15 maj 2018

Basilikum napisał(a)
Melduje, ze lawki tymczasowo zostaja. Postawie je w lesie, jedna przy brzegu rzeczki z widokiem na pastwiska druga tez w lesie ale jeszcze nie wiem gdzie.

Mam nadzieje, ze Wam sie na Bawarii podobalo na tyle, ze jeszcze tu wrocicie

to musialam zacytowac wszystkie mi sie podobaja ale ta perspektywa...mhhhhm

Mam nadzieje, że "tymczasowo" oznacza, że "prowizorki są najtrwalsze". Do Bawarii wrócimy i to prawdopodobnie w tym roku
Kondzio 12:05, 27 maj 2018

Witam dla zainteresowanych zapraszam 3 czerwca w niedziele na Maję w ogrodzie w naszym ogrodzie Mam nadzieje że bedzie sie podobało wam i nam
sylwia_slomc... 12:36, 27 maj 2018

A 4 czerwca już będzioe w necie To sobie obejrzę
Na TVN powtórka 4 czerwca raniutko raniutko
Już się nie mogę doczekać tego odcinka
Trzymam kciuki, żebyście Się nie zawiedli i my też
AsiaK_Z 12:39, 27 maj 2018

Jesssssuuuuu, żebym nie zapomniała przypomnienie mus sobie ustawić
Gratuluję Kondziu czekam z niecierpliwością
hanka_andrus 13:08, 27 maj 2018

Też czekam.
Betka 16:04, 27 maj 2018

I ja czekam
AgnieszkaW 17:07, 27 maj 2018

Też czekam. Ciekawe, czy znów w większości (jak i inne ogrody ostatnio) dronem kręcili wasz ogród? Pytam, bo uważam, że to niezbyt przyjazna perspektywa dla pokazania ogrodów w "Mai", ostatnio pokazywane ogrody dużo na tym traciły... Nie wiem, kto to tak wymyślił. "Światowe" programy "ślizgają się kamerą delikatnie od poziomu ziemi ku górze (ale nie z góry!), za wyjątkiem jakiegoś pojedynczego kadru. I tyle. Myślę, że Wasz ogród w każdym ujęciu będzie piękny (a pokazywanie czubków drzew z góry jest niekoniecznie dobre, powinien ktoś TV o tym dyskretnie powiedzieć).
No to się nagadałam...
Pozdrawiam Was serdecznie
Kondzio 22:23, 27 maj 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Też czekam. Ciekawe, czy znów w większości (jak i inne ogrody ostatnio) dronem kręcili wasz ogród? Pytam, bo uważam, że to niezbyt przyjazna perspektywa dla pokazania ogrodów w "Mai", ostatnio pokazywane ogrody dużo na tym traciły... Nie wiem, kto to tak wymyślił. "Światowe" programy "ślizgają się kamerą delikatnie od poziomu ziemi ku górze (ale nie z góry!), za wyjątkiem jakiegoś pojedynczego kadru. I tyle. Myślę, że Wasz ogród w każdym ujęciu będzie piękny (a pokazywanie czubków drzew z góry jest niekoniecznie dobre, powinien ktoś TV o tym dyskretnie powiedzieć).
No to się nagadałam...
Pozdrawiam Was serdecznie

Agnieszko- ogród był kręcony dronem, ale ja osobiście nie mam nic przeciwko, bo nigdy ogrodu nie widziałem z tej perspektywy, a w kontekście kształtu ogrodu i sposobu podziału przestrzeni ma to sens... Kamera wjeżdżała też w rabaty i oczywiście takie zdjęcia lubię najbardziej, a jak wyszedł program nie mam pojęcia. Zobaczę, chociaż pewnie trochę później...
Bogdzia 22:42, 27 maj 2018

Czytam , obserwuję i na pewno obejrzę.Jestem pewna ze się spodoba bo fajny pomysł mieliście na ogród. Pozdrówka.
Doranma 22:45, 27 maj 2018

Kondzio napisał(a)
Witam dla zainteresowanych zapraszam 3 czerwca w niedziele na Maję w ogrodzie w naszym ogrodzie Mam nadzieje że bedzie sie podobało wam i nam

Z przyjemnością obejrzę Wasz zaczarowany ogród, którego losy i piękny rozwój od początku śledzę na zdjęciach