Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nadzieja na piękny ogród

Nadzieja na piękny ogród

inag 01:55, 07 maj 2015

A może ona po prostu przemarzła w te chłodniejsze noce? Jak się przyjrzałam dokładnie to widać, że najbardziej suche robią się te największe źdźbła. Te młodsze na razie są zielone. Ostatnio było zimno nocami..
Luki 09:18, 07 maj 2015

Nie przejmuj się rozplenicą nic jej nie jest na moje oko. U mnie wyglądają podobnie, ale nie wszystkie, a za mokro na pewno nie mają. To zaschnięcia to głównie to co z wierzchu było zasuszone, a teraz wychodzi na wierzch. Gdy wszystkie liście będą tak wychodzić może być problem, ale poczekaj, następne powinny być w porządku
Luki 23:01, 08 maj 2015

Nie wiem czy dotarła do Ciebie informacja, ale jutro i w niedzielę są Targi ogrodnicze w Częstochowie w Sienkiewiczu
omelka1 21:03, 09 maj 2015

Witam imienniczkę.Ogród zadbany i coraz piękniejszy.Na tak dużym trawniku walka ręczna z chwastami chyba niemożliwa .
Agatan24 22:23, 09 maj 2015

omelka1 napisał(a)
Witam imienniczkę.Ogród zadbany i coraz piękniejszy.Na tak dużym trawniku walka ręczna z chwastami chyba niemożliwa .

Witaj
To co mam to narazie nie można nazwać trawnikiem bo to prawie same chwasty, z mniszkiem walczę ręcznie, narazie wygrywam
Chciałabym kiedyś mieć super trawkę ale to narazie tylko plany.
Zapraszam czesciej
lindsay80 23:06, 09 maj 2015

glebogryzarka ułatwi Wam życie, my na jesieni kupiliśmy sobie taką malutką na własne potrzeby i gdyby nie ona, to nie wiem jak bym dała radę z wszystkimi tymi pracami w ziemi, które trzeba było zrobić.
Agatan24 11:10, 11 maj 2015

Zastawilam 3 pułapki na kreta zobaczymy co z tego bedzie.
Rabaty mam zryte wzdłuż i wszerz nie mam już sił w tym roku jest masakra nie wiem już co robić.
Ptaki znów wywalaja mi kore z rabat i robią dzury jak ja rozgrzebuja wrrrrrrr.

Sory ze się tak żale ale brak mu juz sił do tego.

Pozdrawiam wszystkich.
omelka1 13:04, 11 maj 2015

Mój pseudotrawnik to też chwastowisko co doskonale widać na zdjęciach.Walka z kretami i nornicami skutkuje na krótko więc pogodziłam się już z tym faktem.Pewnie w porywach wściekłości coś im tam zaordynuję ale nie liczę na spektakularne efekty.
Głowa do góry ...damy radę...bo jak nie my to kto?
Agatan24 21:58, 11 maj 2015

omelka1 napisał(a)
Mój pseudotrawnik to też chwastowisko co doskonale widać na zdjęciach.Walka z kretami i nornicami skutkuje na krótko więc pogodziłam się już z tym faktem.Pewnie w porywach wściekłości coś im tam zaordynuję ale nie liczę na spektakularne efekty.
Głowa do góry ...damy radę...bo jak nie my to kto?

Dzięki Aga za wsparcie
Agatan24 22:47, 11 maj 2015

Co się dzieje z moimi trzmielinami