Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

katiaxx 21:32, 18 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
Ależ się dzieje… fiu fiu
Może te Twoje myszy ogrodzenie żrą a nie elewacje
Kota chcesz?

Kup sobie jaki trem pod oczy i przestać żreć rzeczy z Biedor bo do wiosny nie pociągniesz a ogród masz robić!
Weź się do kupy pozbieraj.

Jazzy pokazała twarz u mnie, widziałaś?

ja się za ogród nie biorę w tym sezonie, tak rekreacyjnie sobie tylko rujnuję kręgosłup przy pracy z widłami. Trochę perzu porywam bo czy ogród angielski czy tam trawnik czy barokorokoko to perzu trza się pozbyć.
A ogród się wymyśli zimą

Jazzunia a Ty sadzisz coś ?
kosolka 21:34, 18 wrz 2014

Dobry wieczór Weź chociaz po dwa zdania dziennie napisz, co wesoło będzie Fajna babko Ty
Tydzień roboczy jutro mija, może od poniedziałku bedzie spokojniej Dobrej nocki!
katiaxx 21:41, 18 wrz 2014

spoko, mychy się wytępi, gorący okres w pracy tez przejdzie, bo wszystko mija nawet najdłuższa żmija, czy jakoś tak.

Tak. Widziałam fotę Jazzy, poczułam się dość nieswojo bo do tej pory myślałam że jest korpulentną blondynką z perfekcyjnym makijażem

a malkul jest mała, drobna i ma miła okrągłą buzię z dołeczkami i grzecznie dryga na powitanie

Co niektórych nie trzeba sobie wyobrażać bo wiadomo od razu że śliczne z awatarków

jazzy jesteś namber łan na miss ogrodowiska gdybyś walnęła to zdjęcie na sympatia .pl czy coś takiego od razu bym do Ciebie pisał(a).

A propos sympatia. pl - mój teść tam był się zapisał swego czasu, parę randek odbył ...
katiaxx 21:41, 18 wrz 2014

kosolka napisał(a)
Dobry wieczór Weź chociaz po dwa zdania dziennie napisz, co wesoło będzie Fajna babko Ty
Tydzień roboczy jutro mija, może od poniedziałku bedzie spokojniej Dobrej nocki!

Hej Oluś, miło że zaglądasz zaraz zobaczę jak Twoja rabata
Kasya 21:42, 18 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

ja się za ogród nie biorę w tym sezonie, tak rekreacyjnie sobie tylko rujnuję kręgosłup przy pracy z widłami. Trochę perzu porywam bo czy ogród angielski czy tam trawnik czy barokorokoko to perzu trza się pozbyć.
A ogród się wymyśli zimą

alez ty masz zelazny charakter...ja nie wytrzymalam
plan dobra rzecz...dla cierpliwych
ale jakos tam jest
wciaz sie ucze i ulepszam
kosolka 21:42, 18 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

Hej Oluś, miło że zaglądasz zaraz zobaczę jak Twoja rabata

WY-PIE-LO-NA!
katiaxx 21:46, 18 wrz 2014

kosolka napisał(a)

WY-PIE-LO-NA!

brawo ale jakoś to mnie dziwi, przecież Ty NIE USZIEDZISZ
katiaxx 21:47, 18 wrz 2014

Kasya napisał(a)

alez ty masz zelazny charakter...ja nie wytrzymalam
plan dobra rzecz...dla cierpliwych
ale jakos tam jest
wciaz sie ucze i ulepszam

Kasiu bo ja sobie myślę żeby toto zdać komuś kto się zna i tak się nie wysilam za bardzo
Kasya 21:49, 18 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

Kasiu bo ja sobie myślę żeby toto zdać komuś kto się zna i tak się nie wysilam za bardzo

a realizacja ? tez ktos ?
jazzy 21:50, 18 wrz 2014

katiaxx napisał(a)

A ogród się wymyśli zimą

Ty masz juz zaczątki ogrodu, rośliny kupujesz, sadzisz, widłami machasz, a ja ni hu hu, nawet widłów jeszczem nie nabyła - taka ze mnie ogrodniczka
Ja tez uważam że trawnik najważniejszy. No i jak można to drzewa sadzić co by szybciej urosły. A jak sprawa z podjazdem itp?