Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

ewakatowice 08:23, 17 wrz 2014

wpis ed. bo napisałam do Jolci w Lawedny

Buziaki
Jagodaa 13:53, 17 wrz 2014

Płyty w kamyczkach wyglądają super, tylko ja musiałabym mieć buty zmienne przy furtce, bo nie zawsze chciałoby mi się skupiać, gdzie stanąć, aby obcasa nie zniszczyć . hehe
Jagodaa 13:54, 17 wrz 2014

PS. choiny bardzo ładne kupiłaś
malkul 17:07, 17 wrz 2014

Kochana kaj żeś?
lojalna_ 20:27, 17 wrz 2014

bdan napisał(a)

Byłam w niedzielę, nie było fajnych choin

No to po ptakach do Buczkowic trzeba bedzie jechac uuuuu
Jagodaa 22:21, 17 wrz 2014

A gdzieś Ty przepadła? Na swojej, czy innej planecie?
katiaxx 08:28, 18 wrz 2014

hej, mam urwanie gwizdka pracy i nie mam czasu nawet podczytywać , zajrzę jakoś na dniach.
katiaxx 20:54, 18 wrz 2014

Cześć, co słychać ? roboty mam jakiś koszmarny ful, nie mam czau nawet podczytywać bo w fabryce zjadam na szybko pizze z biedro w zasadzie w biegu do kibla. Mam tyły a teraz padam na twarz. Oko podkrążone, spojrzenia zgaszone,menopauza za pasem, ciężkie czasy nadeszły ...

Udało mi się jednak dziś chwycić widły, troszkę tam se coś pomachałam, Fachowcy od kostki przychodzą dopiero w przyszłym tygodniu bo się 2 rozchorowało nagle. Wątroba, śledziona. Zaniemogły biedactwa. Co zrobić.

Komary żrą niemiłosiernie od 18.30, mychy do mnie walą tłumami, szczerze mówiąc już mnie to nie bawi. Co dzień łapię mychę, wczoraj jedna piszczała w kominku ale jakoś wlazła do wewnątrz gdzie nic nie widać. Moja teoria jest taka że się darła w skutek porodu.
Potem weszła jakoś do zmywarki ale do części z bebechami niedostępnej dla oka. Rozrabiała jakby była szczurem. Włączyłam o 23.30 zmywanie na 1/2 kompletu żeby ją wykurzyć.

rano siedziała sobie w pułapce łypiąc na mnie niewinnym oczkiem. Em kupuje łapki do mordowania. Dość.
Koło kosza znajduję kulki styro. Wzięły się za elewację.

To tyle u mnie co u Was ? bo nie bardzo moge polatać po wątkach
ewakatowice 20:57, 18 wrz 2014

Ależ się dzieje… fiu fiu
Może te Twoje myszy ogrodzenie żrą a nie elewacje
Kota chcesz?

Kup sobie jaki trem pod oczy i przestać żreć rzeczy z Biedor bo do wiosny nie pociągniesz a ogród masz robić!
Weź się do kupy pozbieraj.

Jazzy pokazała twarz u mnie, widziałaś?

jazzy 21:08, 18 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
Cześć, co słychać ? roboty mam jakiś koszmarny ful, nie mam czau nawet podczytywać bo w fabryce zjadam na szybko pizze z biedro w zasadzie w biegu do kibla. Mam tyły a teraz padam na twarz. Oko podkrążone, spojrzenia zgaszone,menopauza za pasem, ciężkie czasy nadeszły ...
Udało mi się jednak dziś chwycić widły, troszkę tam se coś pomachałam, Fachowcy od kostki przychodzą dopiero w przyszłym tygodniu bo się 2 rozchorowało nagle. Wątroba, śledziona. Zaniemogły biedactwa. Co zrobić.
Komary żrą niemiłosiernie od 18.30, mychy do mnie walą tłumami...
To tyle u mnie co u Was ? bo nie bardzo moge polatać po wątkach

Mało kto mnie tak potrafi rozbawic jak Ty, Katiuszka Ale wiem, że Ci ciężko i niezbyt wesoło. Może przyjedziemy wszystkie z odsieczą i rozprawimy się z tymi mychami?
trzymaj się!