Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój kawałek planety

Mój kawałek planety

guadalahara 11:18, 12 sty 2015

katiaxx napisał(a)

taaa, od roku ciągle planuję

ale jak niebiosa pozwolą od wiosny zamknę wątek na planowaniu i założę nowy wątek w dziale ogrody i rozpocznę realizacją już na serio mając wytyczne w dłoni - oczywiście to też nie będzie szło szybko - w sensie ogród w sezon ale rabata po rabacie może jakoś pójdzie

wypisz wymaluj moje plany no może prócz tego, że nie wiedziałam, że powinnam zmienić dział
Mam zamiar wiosna z kartką robić zakupy, a z tworzącym się w bólach planem je sadzić!
oby do wiosny! czuwaj!
siakowa 11:32, 12 sty 2015

a może bys nam cos opowiedziała, obojetnie o czym byle Cie poczytac

buziaki
jazzy 14:06, 12 sty 2015

katiaxx napisał(a)

...
ale jak niebiosa pozwolą od wiosny zamknę wątek na planowaniu i założę nowy wątek w dziale ogrody i rozpocznę realizacją już na serio...

A ja taka nierozgarnieta, od razu założyłam wątek w naszych ogrodach zamiast w projektowaniu...
Nie mogę się doczekać Twoich wytycznych i realizacji całego przedsięwzięcia
Można zgapiac? B-)
malkul 14:28, 12 sty 2015

uchyl rąbka w ten swój cudny lekki sposóbProsimy
katiaxx 20:11, 12 sty 2015

no po prostu jestem wzruszona , cieszę się że zaglądacie i w ogóle że jesteście i takie tam blabla . Romba nie uchylam bo póki co nie ma z czego ale jak będzie z rozkoszą coś zarzucę na razie to takie tam pomiary wymiary i inne głupoty. Poza tym ja rozpisać się czasem lubię - nie mówię że nie ale przez tel. to już nieco gorzej, coś tam duknę,"yyyyyy" coś nie dosłyszę, coś przekręcę, gałami wywracam więc zamiast ogrodu może dostanę plan cyrku , raczej jestem trudny klient.

Zaglądam czasem sobie na wątki ale przelotem, wiem że nie możecie się doczekać wiosny ja poniekąd też ale wiem już że będę ogrodową frustratką. Trudno. Muszę jakoś przejść na zen, kabałę czy inne tai-czi i pracować w rytmie ruchu planet. Jednym słowem - PRYNDKO ten ogród nie powstanie

katiaxx 20:14, 12 sty 2015

guadalahara napisał(a)

wypisz wymaluj moje plany no może prócz tego, że nie wiedziałam, że powinnam zmienić dział
Mam zamiar wiosna z kartką robić zakupy, a z tworzącym się w bólach planem je sadzić!
oby do wiosny! czuwaj!

ja nie wiem czy powinnam zmienić dział, może i powinnam ten wątek przerzucić do działu ogrody ale mam nadzieję że nie, że rozpocznę nowe forumowe życie, tabularasa , zaczynam od zera, odnalazłam swą drogą duchowo-ogrodową, teraz ja i matka ziemia to jedno i takie tam bździny, któż nie lubi tego uczucia ?

katiaxx 20:18, 12 sty 2015

jazzy napisał(a)

A ja taka nierozgarnieta, od razu założyłam wątek w naszych ogrodach zamiast w projektowaniu...
Nie mogę się doczekać Twoich wytycznych i realizacji całego przedsięwzięcia
Można zgapiac? B-)

można, można do woli zgapiać, tylko żeby było co
katiaxx 20:19, 12 sty 2015

siakowa napisał(a)
a może bys nam cos opowiedziała, obojetnie o czym byle Cie poczytac

buziaki

Kasia u Ciebie to dopiero wątek leci jak głupi, nie nadążam
katiaxx 20:20, 12 sty 2015

malkul napisał(a)
Wiecznie mi Cie mało

mnie jest ze 63 kila jak się ujmie oponę nie tak znów mało
katiaxx 20:30, 12 sty 2015

poza tym ten WIATER mnie irytuje (normalnie wyrażam się bardziej parlamentarnie w tej kwestii), jak byłam w podstawówce, to miałam wychowawcę - pana, kochałam go miłością dziecięcą i imponował mi prawie we wszystkim, miłość ta była prawie odwzajemniona, "prawie" bo miałam miejsce nr 2 w klasie,czego do dziś nie mogę pojąć i mimo lat mych dziestu ciągle siebie pytam "ŁAJ druga " ?

ale niech mu tam będzie. taka moja karma widać

tak więc mój pan (to brzmi głupio), powiedział, że jego znajomy pisał czy znajomy jego znajomego lub znajomy kogoś kogo on nie znał, pracę magisterską pod tytułem " wpływ halnego na odsetek samobójstw" lub coś w tej tematyce i mnie się to wżarło w mózg więc jak wieje ja mam ciąg skojarzeń ; wiatr- halny- odsetek- nic tylko się powiesić.

No to tak jest ale tak na serio - najwidoczniej z powodu tejże sugestii w wicher jestem podrażniona, chętnie komuś dosram odczuwając przy tym niebywałą rozkosz, mam przesuszone włosy.
a to trwa i trwa, końca nie widać.