Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu...

To tu...

MAD 13:14, 01 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Witaj tworzysz piekny ogrod i bardzo limatyczne fotki jestem zachwycona , metamorfoza godna podziwu. Pozdrawiam

Dziękuję. Nieskromnie powiem, że też cieszy nas to co udało sie osiągnąć w tym sezonie.
MAD 13:16, 01 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Pięknie. I Twoje siane rozplenice porieszaja ze i moje wyszukane siewki to nie chwasty

iwka napisał(a)
Twój ogród wygląda, jakby miał juz kilka sezonów, wszystko tak pięknie i bujnie rosnieStworzyliście piękną zieloną odskocznię

Rozplenicę siałaś z własnych nasion wiosną?

Tak, rozplenice siałam z nasion, które zimą zdjęłam z kotków rozplenicy, która już u mnie rosła. I te maluchy własnie jako pierwsze obsypały się kotkami.
MAD 13:18, 01 wrz 2015

chojna napisał(a)
Pięknie !

A pracyyyy ! Brawissimo!

MADziu wybierasz się do expo na zieleń to życie ?

Pozdrawiam

edit: Co do szytej brody rozumiem doskonale Mój 8 latek miał wczoraj RTG nosa, bo miał podejrzenie złamania Ot, dzieci
Ale i tak to wszystko dla Nich

Niestety na wystawę nie mam czasu bo mam masę roboty z szykowaniem imprezy urodzinowej dla moich chłopaków. Sama wymyślam i szykuję wszystkie gry i zabawy, więc robota pali mi sie w rękach. A do tego jeszcze dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy po "urlopie".

Oj z tymi dzieciakami to wesoło mamy. Dobrze, że nos cały.
MAD 13:20, 01 wrz 2015

Kasya napisał(a)

to nie wygląda jak FC, raczej jak stipa ?

a poza tym pieknie juz u ciebie, widac strasznie duzo pracy i sa swietne efekty

Na zdjęciu widać i stipę ( w niej tonie lawenda) i FC (do okoła kulek bukszpanowych). Lepiej to widać na innym ujęciu.
MAD 13:22, 01 wrz 2015

Kamajla napisał(a)
Hejka Magda

Ale pięknie rośnie wszystko. Jakie wrzosy nabyłaś?

Byłam w Wawie, ale się nie odzywałam nawet... Jak się mną kuzynka zaopiekowała to nie miałam już możliwości na "skok w bok"

Nie mam pojęcia co to za wrzosy. Z bliska ich kwiatki wyglądają jak maleńkie, pastelowo-rózowe różyczki. Twoja frontowa wygląda re-we-la-cyj-nie. Będę musiała doczytac co dokładnie tam u Ciebie rośnie.

A nastepnym razem będąc w okolicy daj znać. Teraz miałam takie szaleństwo (i mam nadal), że na socjalizacje nie mam czasu - niestety. Ale "następną razą" może się uda.
MAD 13:22, 01 wrz 2015

Malgosik napisał(a)
ale ładnie się zrobiło...

Tak przytulniej trochę.
MAD 13:24, 01 wrz 2015

Kuba napisał(a)
śliczne widoki pokazujesz

przy buksach FC? nie do odróżnienia od stipy, też tak chcę

Popatrz też na inne zdjęcia z tej serii. Są do odróżnienia i to bardzo. Stipa zaczyna własnie kwitnąć - to ta siana przeze mnie. Buksy toną we FC, a zaraz obok jest pas lawendy zatopiony w stipie własnie.
MAD 13:24, 01 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
O jacie jak ładnie!

Gdzie mi tam do Ciebie. Ale daj mi jeszcze ze 3 sezony...
Pszczelarnia 13:32, 01 wrz 2015

Nieśmiało powiem, że bardzo podoba mi się sposób Twojej pracy w ogrodzie. Tak spokojnie (choć robota pali Ci się w rękach) i po kolei.

Godne podziwu.
Mysza 17:50, 01 wrz 2015

Ślicznie wszystko rośnie
Cisa cięłaś teraz??