Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

MirellaB 10:29, 24 lip 2015

No, ale jak Iwonka przeniesie ciurkadełko to i tak będzie na rabacie tak samo usytuowane tylko w innym miejscu.
Iwonko nie przenoś, bo jak raz to zrobisz to ciągle będziesz szukać mu innego, niby lepszego miejsca. No i jak piszesz widać je z tarasu
Tess Iwonka nie chce powiększać żwirku, bo tam dalej będzie dużo liści.

Faktycznie Tess ma dobry pomysł jak z rożnych względów nie będziesz chciała rozbierać donicy kamiennej to tak ją zakryć, żeby coś prostokątnego z roślin ułożyć.

Myślę, że za jakiś czas i tak zdecydujesz się na zlikwidowanie tej donicy. Muszę zapamiętać stronę na której o tym piszę, bo Ci to przypomnę

Mirka 13:04, 24 lip 2015

Iwonko pokazują ci się powiadomienia bo mu mnie od 7 nie.
Iwk4 13:11, 24 lip 2015

Mirko, 7.08 - ostatnie powiadomienie.
Ale na aktywne wątki możesz też wejść: Forum - Nasze Ogrody - po odświeżeniu na górze pojawiają się watki, które ostatnio były aktywne. Widać też, kto dokonał ostatniego wpisu, wchodzisz na ostatnią stronę wątku

Na poprzedniej stronie edytowałam post i cyknęłam dwie fotki na ciurkadełko - z tarasu i z ganku przed domem. Oznacza to, ze miejsce ciurkadełka nie jest przypadkowe. Poszukam w wolnej chwili realizacji Danusi i obsadzeń wkoło. Może na coś jeszcze wpadnę

PS. Za chwilę M zaczyna urlop i planujemy go spędzić razem, więc będzie mnie mniej na forum
Iwk4 13:14, 24 lip 2015

Tesiu, twoje uwagi są fajne, zastanowię się nad problemem.
Najlepiej by było, żeby to Zbyszek wpadł na pomysł rozebrania donicy
Przecież jest głową rodziny, a ja tylko szyją

Mirelko, ciurkadełko zostanie w tym miejscu co jest, popracuję nad wykończeniem i obsadzeniem
Mirka 13:16, 24 lip 2015

Mię chodziło tylko o kolor ramki a nie o demolkę i przenoszenie oczko jest widoczne z tarasu i o to ci chodziło chyba☺
Iwk4 13:16, 24 lip 2015

bacowa napisał(a)
Przy hortkach jest Graziella, i nie chodzi mi to żeby były widoczne liście tego miskanta a kwitnące, przepiękne wiechy , a kwitnie bardzo wysoko ponad liście.
O różach na pv .

Ewa, nie znam twoich róż, muszę pooglądać sobie.
Graizella jest fajna, widziałam u Małgosik (ogród na glinie), ma cudne pióropusze.
Iwk4 13:19, 24 lip 2015

Mirka napisał(a)
Mię chodziło tylko o kolor ramki a nie o demolkę i przenoszenie oczko jest widoczne z tarasu i o to ci chodziło chyba☺

Ha, ha
A widziałaś, ile postów było na ten temat?
Wszyscy lubią, jak się coś dzieje

Kacha123 13:20, 24 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Tesiu, twoje uwagi są fajne, zastanowię się nad problemem.
Najlepiej by było, żeby to Zbyszek wpadł na pomysł rozebrania donicy
Przecież jest głową rodziny, a ja tylko szyją

Mirelko, ciurkadełko zostanie w tym miejscu co jest, popracuję nad wykończeniem i obsadzeniem

Kolejne plany, kolejne dylematy... Donica z kamienia rzeczywiście odstaje stylem, ale nie powiem żeby raziła. Jeśli jednak Cie drażni, to rozbieraj, bo tego poczucia już się nie pozbędziesz.
Mirka 13:27, 24 lip 2015

Iwk4 napisał(a)

Ha, ha
A widziałaś, ile postów było na ten temat?
Wszyscy lubią, jak się coś dzieje

Wiem i dla tego jeszcze ze swoim planowaniem cicho siedzę.
Iwk4 13:29, 24 lip 2015

Przy okazji zrobiłam obchód ogrodu - pomęczę was fotkami
Przy wejściu - jesienią prostujemy linię rabat - nie mylić z rozbieraniem kostki

Bonica dalej kwitnie, New Dawn odpoczywa, a floksy zakwitły