Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Donia72 14:13, 10 sie 2015

Bardzo podoba mi się ten klonik Ja dziś też byłam w szkółce i "zaszalałam"...kupiłam sobie jeżówkę i rozwar. A jeszcze patrzyłam na berberysy, ale to potem kupię
Iwk4 14:15, 10 sie 2015

Nowe nabytki - chyba będą tu pasować ?
Liatra (jedną już mam, dokupiłam drugą) i dwie perovskie. Wreszcie z kartką:
"Blue Spire", wysokość 1,50 m.
Z przodu kiedyś dam hakone. Niech sobie zwisa.
edit: zapomniałam o zdjęciu

Ewa777 14:30, 10 sie 2015

Iwonko, nie dam rady nadgonić Twojego wątku Strasznie dużo wyprodukowałaś stron. Pozdrawiam już z domu
Iwk4 14:31, 10 sie 2015

Donia72 napisał(a)
Bardzo podoba mi się ten klonik Ja dziś też byłam w szkółce i "zaszalałam"...kupiłam sobie jeżówkę i rozwar. A jeszcze patrzyłam na berberysy, ale to potem kupię

Doniu, fajne zakupy. Jaki kolor kupiłaś ?

Jeżówki wczoraj widziałam w różnych kolorach, ale tylko te pojedyncze. Muszę się już teraz pilnować z zakupami. Zamiast drzewek miałabym już pompkę do ścianki.
Iwk4 14:33, 10 sie 2015

Ewa777 napisał(a)
Iwonko, nie dam rady nadgonić Twojego wątku Strasznie dużo wyprodukowałaś stron. Pozdrawiam już z domu

No co ty? Przez sobotę i niedzielę prawie nie pisałam Za to w ogrodzie działałam
A w piątek było tak gorąco, ze ze Zbyszkiem do 1.00 w nocy siedzieliśmy na ławeczce w ogrodzie w poświacie księżyca. Szukaliśmy chłodu
Fajnie, ze już jesteś
Ewa777 14:40, 10 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

No co ty? Przez sobotę i niedzielę prawie nie pisałam Za to w ogrodzie działałam
A w piątek było tak gorąco, ze ze Zbyszkiem do 1.00 w nocy siedzieliśmy na ławeczce w ogrodzie w poświacie księżyca. Szukaliśmy chłodu
Fajnie, ze już jesteś

Od mojego wyjazdu 280 wpisów!!!
Obejrzę tylko zdjęcia, chociaż zawsze u Ciebie dużo pożytecznych informacji, ale nie dam rady.
Iwk4 14:44, 10 sie 2015

Trochę energetycznie, zanim słońce wysuszy wszystko:
Zbyszek się pytał, dlaczego te jeżówki w trawę posadziłam, a nie obok? Nie czyta chyba ogrodowiska

siakowa 14:47, 10 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Trochę energetycznie, zanim słońce wysuszy wszystko:
Zbyszek się pytał, dlaczego te jeżówki w trawę posadziłam, a nie obok? Nie czyta chyba ogrodowiska

hahahahaha dobre
Donia72 14:52, 10 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Doniu, fajne zakupy. Jaki kolor kupiłaś ?

Jeżówki wczoraj widziałam w różnych kolorach, ale tylko te pojedyncze. Muszę się już teraz pilnować z zakupami. Zamiast drzewek miałabym już pompkę do ścianki.

No właśnie, u nas też tylko pojedyncze są. Chciałam kupić białą, ale nie ma i nie będzie Kupiłam pomarańczową (już jedną mam) i biały rozwar. Potem cyknę fotki, bo zaraz wybywam z córką do laryngologa. Mi marzy się jeszcze jaką woda w ogrodzie, nawet wczoraj byliśmy na przejażdżce rowerowej i widzieliśmy fajne ciurkadełko. Bardzo nam się spodobało i będziemy coś takiego sobie kombinować.
Iwk4 14:55, 10 sie 2015

Denerwuje mnie, ze nie mam trawnika i denerwuje mnie, że tam gdzie go mam - usycha. Na jedno wychodzi

Wolę więc kwiatki a trawnik wiosną