Mam wrażenie, że już jest marzec Przeszłam się dzisiaj po ogrodzie i zauważyłam, że z ziemi wychodzą krokusy, czosnki i tulipany, a róże i krzewy liściaste mają nabrzmiałe pąki. Nieprawdopodobne
W sobotę widziałam panów z zieleni, którzy sadzili drzewka liściaste. W końcu ziemia nie jest zamarznięta, więc w sumie dlaczego nie. Mimo wszystko, gdyby ktoś mi powiedział, że w styczniu ktoś sadzi drzewka, nie uwierzyłabym chyba
Bardzo mnie ucieszyły wiosenne fotki Szczególnie, że było to niecały rok temu, na początku mojej przygody z Ogrodowiskiem i zdjęć miałam jeszcze niewiele.
Żółte tulipany ładniejsze w pąkach niż w fazie rozwiniętej. To odmiana Monteraux, kupiona kiedyś przypadkiem. Jesienią po raz pierwszy nie wykopywałam cebulek, ale mam nadzieję, że mimo to będę się cieszyła kwinącymi tulipanami
Ale sympatyczny awatarek
Lista zakupów jeszcze niekompletna, ale ograniczają mnie finanse, niestety
Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty..., na razie jeszcze tylko na zdjęciach, ale już niedługo... U mnie powoli wszystko budzi się do życia oby tylko nie za szybko.
Buziaczki
Dziękuję Bożenko Naprawdę bardzo mnie ucieszyły. Już niedługo będziemy się cieszyć wiosną w naszych ogrodach. Posadziłam duuużo cebulowych i liczę, że zakwitną rododendrony. Już z niecierpliwością na to czekam I na przepiękne zdjęcia z Twojego ogrodu
Pozdrawiam serdecznie