Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 20:33, 18 mar 2015

GorAna napisał(a)
Agnieszko, czeka Cię sadzenie....zatem zdrówka życzę

Aniu, sadzenia przede mną sporo, ale jeszcze trzeba przygotować jedną sporą rabatkę. Zdrówko do tego niezbędne Dziękuję
iwonadm 20:56, 18 mar 2015

pozdrawiam
Napia 21:08, 18 mar 2015

iwonadm napisał(a)
pozdrawiam

Macham Iwonko
Mysza 21:09, 18 mar 2015

Agnieszko w werbence wschodzi mi chyba stipasztuk 2Wstawiłam zdjęcia , może zidentyfikujesz??W końcu Ty to właścicielka nasionek hi hi.
Ale fajnie.
Napia 21:21, 18 mar 2015

Mysza napisał(a)
Agnieszko w werbence wschodzi mi chyba stipasztuk 2Wstawiłam zdjęcia , może zidentyfikujesz??W końcu Ty to właścicielka nasionek hi hi.
Ale fajnie.

Byłam, hihi
Gabriela 22:08, 18 mar 2015

Bardzo fajna hortensjowa uprawa. Ja też planuję "patyczkować" w tym roku, w celu powiększenia w przyszłości zaczątków hortensjowo-sadźowej rabaty.
A zakupy nie wyglądają na tak bardzo przypadkowe - tak dużo opakowań z roślinami?
Napia 22:19, 18 mar 2015

Gabriela napisał(a)
Bardzo fajna hortensjowa uprawa. Ja też planuję "patyczkować" w tym roku, w celu powiększenia w przyszłości zaczątków hortensjowo-sadźowej rabaty.
A zakupy nie wyglądają na tak bardzo przypadkowe - tak dużo opakowań z roślinami?

Słyszałam, że uprawa z patyczków nie zawsze się udaje. Na razie chucham i dmucham na te moje małe sadzonki, bo bardzo chciałabym, by urosły z nich dorodne krzewy.
Zakupy nieplanowane, ale jak najbardziej potrzebne. Bylin u mnie jeszcze nie za wiele, a właśnie jestem w trakcie szykowania rabaty z różami i bylinami właśnie
ewsyg 22:38, 18 mar 2015

Chwile mnie u ciebie nie było a tu się tyle dzieje. Super zakupy, paczuszka z przesyłka , no i ukorzenianie hortek. Ja moje włożyłam do słoika z wodą, może puszczą korzonki. Pozdrawiam Agnieszko
Gabriela 09:00, 19 mar 2015

Napia napisał(a)

Zakupy nieplanowane, ale jak najbardziej potrzebne. Bylin u mnie jeszcze nie za wiele, a właśnie jestem w trakcie szykowania rabaty z różami i bylinami właśnie

Tak trzymać, będzie pięknie. Chociaż pracy o wiele więcej niż w przypadku nasadzeń zimozielono-trawowych
Napia 14:04, 19 mar 2015

ewsyg napisał(a)
Chwile mnie u ciebie nie było a tu się tyle dzieje. Super zakupy, paczuszka z przesyłka , no i ukorzenianie hortek. Ja moje włożyłam do słoika z wodą, może puszczą korzonki. Pozdrawiam Agnieszko

Ewa, te, które włożyłam do słoika z wodą słabo się rozwijały, więc je wyrzuciłam na kompost, a kilka z pąkami włożyłam w ziemię ogrodową. Nie sprawdzałam, jak sobie radzą, a były przymrozki, więc może się poddały.