Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

AGDULA 23:30, 24 cze 2015

Napia napisał(a)
Zaczynają kwitnąć tawułki

Witam serdecznie
jak pięknie kwitną Tobie tawułki!. Ja też z wielkopolski i moje dopiero pąki mają. Jakiś opóźniony klimat w moim ogrodzie Ale chociaż moge nacieszyć oko Twoimi tawułkami
iwonadm 06:52, 25 cze 2015

Pokaż proszę jak Ci ten artemis rośnie w krzaczku moje jeszcze małe ale mają paki
Po tych deszczach strasznie położyła mi się lawenda i chyba ją wymienię bo za duża urosła
Kacha123 07:02, 25 cze 2015

Ale masz pięknie. Tyle ślicznych róż i innych kwiatuchów. Cudnie! Przyjemnie posiedzieć wśród tylu kwiatów, więc wypiłam sobie u Ciebie poranną kawkę
ewsyg 21:15, 25 cze 2015

Agnieszko, masz taki ładny a gród a tak mało go pokazujesz
katarzynkak 23:26, 26 cze 2015

Agnieszko napisz prosze jak sprawują sie tawułki w ogrodzie? Czy one wymagają jakiejsc szczególnej uwagi? długo kwitną?

pytam, bo mam rabate cienistą z funkiami i myslałam o dodaniu tam kolorów w postaci tawułek. Jak myslisz, czy to jest dobry pomysł?
Napia 12:00, 27 cze 2015

Donia72 napisał(a)
Dobrej nocki

Napia 12:03, 27 cze 2015

Ensata napisał(a)
Napia u mnie Maria podła na uwiąd, podlej ja profilkatycznie miksturą od PaniPrzyrody

Dzięki. U mnie na razie ładnie się rozwija, przepis na miksturę mam zapisany, więc na wszelki wypadek zastosuję ją w przyszłym tygodniu
Napia 12:14, 27 cze 2015

AGDULA napisał(a)

Witam serdecznie
jak pięknie kwitną Tobie tawułki!. Ja też z wielkopolski i moje dopiero pąki mają. Jakiś opóźniony klimat w moim ogrodzie Ale chociaż moge nacieszyć oko Twoimi tawułkami

Miło mi powitać sąsiadkę z Wielkopolski. U mnie, wbrew obiegowym opiniom, że w Wielkopolsce cieplejszy klimat, też wszystko zaczyna kwitnąć później jasna tawułka obsypana kwiatami, ale ciemniejsze jeszcze się nie rozwinęły. One z tych nieco późniejszych.
Napia 12:20, 27 cze 2015

iwonadm napisał(a)
Pokaż proszę jak Ci ten artemis rośnie w krzaczku moje jeszcze małe ale mają paki
Po tych deszczach strasznie położyła mi się lawenda i chyba ją wymienię bo za duża urosła

Iwonko, wczoraj zdążyłam do domu przed zmierzchem i szybko pobiegłam do ogrodu porobić zdjęcia telefonem. I mam problem, bo nie mogę ich wstawić na forum. Mój telefon strajkuje spróbuję z nim ponegocjować, może się uda, a tymczasem napiszę tylko, że artemisy obsypana kwiatami ślicznie wyglądają. Oczywiście, gdy nie zwraca się uwagi na rosnące wokół chwasty
Napia 12:25, 27 cze 2015

Kacha123 napisał(a)

Ale masz pięknie. Tyle ślicznych róż i innych kwiatuchów. Cudnie! Przyjemnie posiedzieć wśród tylu kwiatów, więc wypiłam sobie u Ciebie poranną kawkę

Kasiu, mam nadzieję, że kawa smakowała rozkwitły kolejne róże i powojniki. Jestem zaskoczona, jak pięknie pachnie Louis Odier. To miła niespodzianka. Może następnym razem poczujesz zapach tej uroczej różyczki