40 sztuk? Aga Ty masz chyba z gumy ogród U mnie tak jest napchane, że naprawdę nie mam już miejsca
Porządne zamówienie- u mnie jest 12 sztuk lovely fairy i jest moc Miłego weekendu
Weekend był pracowity. Ledwie żyję mój M. też ale udało się posadzić i przesadzić prawie wszystko. Tak to jest, gdy na prace domowo-ogrodowe zostaje tak naprawdę tylko weekend Spis tego, co się udało zrobić: - posadzenie dziesięciu cisów, sześciu kulek danica, czterech bzów bloomerang i dwóch innych, sześciu bukszpanów, - przesadzenie kilkuletniej jukki, trzech róż, które miały dostać eksmisję, a dostały szansę, dwóch róż okrywowych, mózgi trzcinowatej i stipy oraz marcinków - rozgarnięcie kopczyków różom, - zasilenie nawozem hortensji, powojników, roślin cebulowych i róż (obornikiem) O sprawach niezwiązanych z ogrodem nawet nie wspomnę też było ich sporo. Ale najważniejsze zostało zrobione; chwila oddechu na pielenie i kanciki przede mną
No to mieliście co robić w weekend.
Ja mam tylko dwie, i to tylko jako podejrzenie Lovely, bo miały być klasyczne The Fairy, lae kolor był za mocny. Agnieszko mam pytanie, jaka róża może pasować do Artemis? chcę dać jej towarzystwo niskie dookoła i wysokie obok.
Aga moje róże posadzone
No faktycznie mogłoby podlać Ci Teoje nowosci
To niech teraz leje u Ciebie a u mnie niech zaświeci słońce, bo w końcu cały tydzień padało. Miłego