Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 23:15, 14 cze 2016

Zmykam, nie obiecuję, ale spróbuję w tygodniu zobaczyć, co u Was się dzieje. prawdę mówiąc - już ie mogę się doczekać i zżera mnie ciekawość ale mam ostatnio problemy ze wzrokiem i przeglądanie zdjęć w telefonie, z której to opcji wyjątkowo chętnie korzystam, na razie niewskazane

Czy ktoś może wie, co to za chrząszcze? Duże, zielonozłote i piękne. Dobrze mi się kojarzą i nie wiem, czy słusznie. tutaj w sytuacji bardzo intymnej

Napia 23:19, 14 cze 2016

Nallar napisał(a)
No to oczy nacieszyłam
Moja córcia z wnusią odleciały w środę, spędziłam z nimi trzy tygodnie, wspaniałe, radosne chwile. Życzę Ci Aguś aby Twoje spotkanie z córcią było równie udane.
Wracaj do nas szybciutko.

"Już za chwileczkę, już za momencik..." czekają mnie także trzy tygodnie z córką i wnuczkiem. Będę też miała okazję poznać rodzinę zięcia, bo do tej pory nie było okazji

To Ci teraz trochę smutno... przytulam... ale dobrze, że przez trzy tygodnie można się nacieszyć i gromadzić dobre momenty na zapas, by było o czym myśleć i co wspominać, gdy przyjdą jesienne szarugi.
Napia 23:21, 14 cze 2016

jolanka napisał(a)
Ale zdjęcia , aż chce sie dotykać tych Twoich roślinek

One tylko na zdjęciach tak ładnie wyglądają Niektórych lepiej za bardzo nie dotykać. Po ostatnim wypadzie do ogrodu mam szramy na rękach po łokcie. Aż głupio tak przed wyjazdem na wakacje ale co tam. Róże ważniejsze
Katkak 23:26, 14 cze 2016

Napia napisał(a)

"Już za chwileczkę, już za momencik..." czekają mnie także trzy tygodnie z córką i wnuczkiem. Będę też miała okazję poznać rodzinę zięcia, bo do tej pory nie było okazji

To Ci teraz trochę smutno... przytulam... ale dobrze, że przez trzy tygodnie można się nacieszyć i gromadzić dobre momenty na zapas, by było o czym myśleć i co wspominać, gdy przyjdą jesienne szarugi.

Aga, to Ty masz wnuczka????? Ja byłam pewna, że masz dzieciaki w wieku szkolnym i to bliżej podstawówki bym obstawiała. Ale szok .
Ogród zachwyca, ale tym wnuczkiem to mnie zagięłaś jak nic .
tulucy 23:34, 14 cze 2016

Pięknie, co tu dużo pisać
olga80 07:23, 15 cze 2016

Nie mogę przestać przeglądać Twoich zdjęć. Tyle pięknych róż oczopląsu można dostać.Tym,że jesteś babcią też mnie bardzo zaskoczyłaś Udanego wyjazdu.
ryska 10:38, 15 cze 2016

Napia napisał(a)

Reniu
Myślałam o Tobie ostatnio cebulki posadzone, a ja czekam na kolejne odsłony niebieskiego koloru w moim ogrodzie. Tym razem, dzięki Tobie, wczesną wiosną

Pozdrawiam cieplutko

To będzie zaszczyt dla mnie Agnieszko i chętnie obejrzę zdjęcia. Też myślę i wspominam nasze urocze spotkanie spontaniczne
Wspaniałej podróży i niezapomnianych pozytywnych wrażeń Ci życzę buziaki
Agatek 13:55, 15 cze 2016

Chwilkę Cię nie było i nagle bach obłędne zdjęcia
a na wyjeździe baw się dobrze
ewsyg 19:35, 15 cze 2016

Ci ze zbliżenia intymnego to chyba chrząszcz kruszczyca złotawka

Makao_J 21:52, 15 cze 2016

Pięknie te róże Ci kwitną. Mam nadzieję że w końcu ja dostanę swoje i w przyszłym roku też będę raczyć się ich widokami.
A póki co raczę się widokami Twoich kwiatków i innych