Napia
22:14, 06 lip 2018

Nie wiem co powiedzieć...dziękuję bardzo, bardzo
 Chociaż mam wrażenie, że na zdjęciach wyglądają czasami lepiej niż w rzeczywistości
 Chociaż mam wrażenie, że na zdjęciach wyglądają czasami lepiej niż w rzeczywistości 

one w masie naprawdę dobrze wyglądają
 one w masie naprawdę dobrze wyglądają Aspiryny i lovely fairy kwitną nieprzerwanie przez cały sezon, do jesieni, tylko trzeba pamiętać, by obcinać przekwitnięte kwiaty
 Aspiryny i lovely fairy kwitną nieprzerwanie przez cały sezon, do jesieni, tylko trzeba pamiętać, by obcinać przekwitnięte kwiaty polecam, bo obie piękne, zdrowe i bezproblemowe
 polecam, bo obie piękne, zdrowe i bezproblemowe 

a aspirynkę polecam, bo piękne i niezawodna
 a aspirynkę polecam, bo piękne i niezawodna 

Takie zalety ogrodu... ale przecież od kiedy tworzę ogród, pojawiło się w nim bogate życie - motyle, żuczki, dżdżownice i wiele innych stworzeń, których nie potrafię nazwać
 Takie zalety ogrodu... ale przecież od kiedy tworzę ogród, pojawiło się w nim bogate życie - motyle, żuczki, dżdżownice i wiele innych stworzeń, których nie potrafię nazwać Przedtem właściwie niewiele się działo. Lubię pracę w ogrodzie, tylko szkoda, że tak często brak mi czasu, ale nie mogę narzekać, bo i tak ogród nie wygląda źle, nawet gdy jest nieco zaniedbany
 Przedtem właściwie niewiele się działo. Lubię pracę w ogrodzie, tylko szkoda, że tak często brak mi czasu, ale nie mogę narzekać, bo i tak ogród nie wygląda źle, nawet gdy jest nieco zaniedbany
 U mnie niezbyt mokro, a całkiem dobrze sobie radzi
 U mnie niezbyt mokro, a całkiem dobrze sobie radzi 

trochę przesadziłam
  trochę przesadziłam