Aniu, nie wiem dlaczego myślę, że jak już wszystko posadzę na miejsce, to pracy będzie mniej, a przecież zdaję sobie spawę, że to tylko złudzenie
Z tarasu mam widoczek z tawułkami i anabelkami i muszę powiedzieć, że bardzo go lubię
Nie jestem pewna, o których różach myślisz - aspirynek mam 8, lovely fairy 42 chyba one w masie naprawdę dobrze wyglądają Aspiryny i lovely fairy kwitną nieprzerwanie przez cały sezon, do jesieni, tylko trzeba pamiętać, by obcinać przekwitnięte kwiaty polecam, bo obie piękne, zdrowe i bezproblemowe
Zielsko jest wszędzie, robactwo też, niestety Takie zalety ogrodu... ale przecież od kiedy tworzę ogród, pojawiło się w nim bogate życie - motyle, żuczki, dżdżownice i wiele innych stworzeń, których nie potrafię nazwać Przedtem właściwie niewiele się działo. Lubię pracę w ogrodzie, tylko szkoda, że tak często brak mi czasu, ale nie mogę narzekać, bo i tak ogród nie wygląda źle, nawet gdy jest nieco zaniedbany
Fioletowe kłosy to krwawnica pospolita U mnie niezbyt mokro, a całkiem dobrze sobie radzi
Ogród szybko się zmienia. Zbyt szybko, jak dla mnie... nie zdążę się nacieszyć, ale tak to już jest...
Kilka zdjęć sprzed kilku dni, które za chwilę staną się nieaktualne