Rubinteppich, rzadsze, z dłuższymi gałązkami, pojedyńcze
2 rośliny poza doniczkami i połowa Rubinteppich miała totalnie przesuszone podłoże
tak to jest jak się kupuje w ciemno
ale ogólnie rośliny są w dobrym stanie
podlałam, poszły do cienia i się zastanawiam czy sadzić
Gosiu jak będą nasadzenia na miejscu to mogłabym prosić o fotki tych żółtych wrzośców z turzycą?
Ja na razie szykuję miejscówkę a kupować będę wiosną. Na szczęście mam obok siebie szkółkę z kwasolubami więc nie muszę przez internet.
napiszę na priva
a nazwę Janina używa się po to by milion osób niezarejestrowanych, a czytających forum nie wiedziało o jaki sklep chodzi, bo zaraz wykupią to co sobie polecamy
niestety forumowicze nie rozumieją tego czemu kryjemy nazwy i używają tych nazw wymiennie, wtedy już nie jest żadną tajemnicą kim jest Janina
jak mnie pytasz o coś, to piszę na priva w którym sklepie kupiłam, bo inaczej jest szansa, że gdy dotrzesz do sklepu towaru już nie będzie
a tutaj moje stare wrzośce
są piękne, gęste, mają pąki i już jesienią pokażą kolorek
ale gdyby nie przycinanie po kwitnieniu niebyłyby taką zwarta poduszką
Dziękuję Gosiu, bardzo mi się to zestawienie podoba.