Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

rozark 08:26, 27 paź 2015

ryska 17:32, 27 paź 2015

Iwonko dziękuję, Imienniczko też się uśmiecham.
Przyszły dziś w południe różyczki i do zmroku zostały posadzone.
Jutro cebulki tulipanów dosadzę i czekam na wiosnę
Pozdrawiam Wszystkich zaglądających i macham okrywową lovely fairy

lojalna_ 18:13, 27 paź 2015

jak ty to robisz? codziennosc w bajke zamieniasz )
19:13, 27 paź 2015
Ale pracuś z Ciebie Reniu Ile przetworów robisz i jakie pomysłowe.Pomidorki suszone na pewno smaczne.Moje pospadały po nocy jak przyszedł pierwszy przymrozek..nie zdążyłam ostatków zerwać a sporo ich było,szkoda

Czy próbowałaś robić nalewkę z rajskich jabłuszek? Szukam dobrego przepisu.Sporo kobietek do Ciebie zagląda to może któraś poda fajny przepis,chętnie skorzystam Moja rajska obrodziła,zawsze zostawiałam jabłuszka ptakom ale w tym roku chętnie zrobiłabym nalewkę,dla ptaszków też ich starczy

ryska 20:38, 27 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
jak ty to robisz? codziennosc w bajke zamieniasz )

Jolu, bardzo mi miło, że dla Ciebie też moja zwykła okrywowa może być niezwykła jak się ją troszku przybliży
Bajkowy świat jak dla mnie jest w Słowińskim Parku Narodowym, np takie zdjęcie, pod tym korzeniem na pewno mieszkają krasnoludki I żeby nie było, zdjęcie robiła Julia Buziaki
Nallar 20:38, 27 paź 2015

ryska napisał(a)

Przyszły dziś w południe różyczki i do zmroku zostały posadzone.
Jutro cebulki tulipanów dosadzę i czekam na wiosnę

No wiesz co? a co obiecałaś? W taki sposób nigdy się nie wyleczysz.
lojalna_ 20:39, 27 paź 2015

No jak nic ..... Domek krasnoludkow )))
ryska 20:52, 27 paź 2015

Aniaaa napisał(a)
Ale pracuś z Ciebie Reniu Ile przetworów robisz i jakie pomysłowe.Pomidorki suszone na pewno smaczne.Moje pospadały po nocy jak przyszedł pierwszy przymrozek..nie zdążyłam ostatków zerwać a sporo ich było,szkoda

Czy próbowałaś robić nalewkę z rajskich jabłuszek? Szukam dobrego przepisu.Sporo kobietek do Ciebie zagląda to może któraś poda fajny przepis,chętnie skorzystam Moja rajska obrodziła,zawsze zostawiałam jabłuszka ptakom ale w tym roku chętnie zrobiłabym nalewkę,dla ptaszków też ich starczy

Hej Aniu, piękne te jabłuszka. Pamiętam jak się nimi zachwycałam w tamtym roku. Naleweczki takiej nigdy nie robiłam. Nie pomogę.
Z tymi przetworami to taka misja coby dzieci wiedziały skąd się to bierze w słoiku i że wiele rzeczy można zrobić samemu tylko trzeba chcieć Pozdrowionka
20:54, 27 paź 2015
ryska napisał(a)

...Bajkowy świat jak dla mnie jest w Słowińskim Parku Narodowym, np takie zdjęcie, pod tym korzeniem na pewno mieszkają krasnoludki I żeby nie było, zdjęcie robiła Julia Buziaki

Świat elfów Niesamowicie klimatyczne zdjęcie.Brawo dla Julki
ryska 20:55, 27 paź 2015

Nallar napisał(a)

No wiesz co? a co obiecałaś? W taki sposób nigdy się nie wyleczysz.

Wiedziałam, wiedziałam, że będziesz krzyczeć, kopałam, myślałam o Tobie i się uśmiechałam. Z ciężkim charakterem się nie wygra Czapeczkę jak obiecałam miałam cieplutką