Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

ryska 08:42, 23 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
Reniu, to sporo tych pomidorków robisz!!
a te żółte gruszeczki to bardzo ładne, a smaczne ??

Smaczne, niektórym bardziej smakowały niż te czerwone. Jak dla mnie za delikatne. Ale dobre do suszenia, bo soku mają mało tylko miąższ.
Buziaki
marzena 18:36, 23 paź 2015

witaj, z rewizytą przychodzę... na razie ostatnie foty oglądam...jak dam radę wrócę do wcześniejszych...
te sweterki dla ludzi i dyni ( cudny pomysł) przypomniały mi czasy, gdy ja również byłam'za pan brat' a może za'pani siostra' z drutami i też robiłam sobie różne sweterki i bluzeczki...boże, kiedy to było!
pomidorki też super pomysł !
pozdrawiam miło
ryska 20:36, 23 paź 2015

marzena napisał(a)
witaj, z rewizytą przychodzę... na razie ostatnie foty oglądam...jak dam radę wrócę do wcześniejszych...
te sweterki dla ludzi i dyni ( cudny pomysł) przypomniały mi czasy, gdy ja również byłam'za pan brat' a może za'pani siostra' z drutami i też robiłam sobie różne sweterki i bluzeczki...boże, kiedy to było!
pomidorki też super pomysł !
pozdrawiam miło

Marzenko witaj ja u Ciebie to stały bywalec od zawsze, węszę na forum za pięknymi ujęciami i u Ciebie je między innymi znajduję
Druty, szydełko to moje hobby zastępcze, człowiek jak nie może innych form to przyjmuje od życia to, co może Satysfakcja wielka... Dynie jednak nie moje tylko Anii
Pomidorowo jestem zakręcona w tym roku na maxa. Za rok posadzę jeszcze jakieś inne koktajlowe odmiany, bo sprawiają mnóstwo frajdy nie tylko mnie
Dziękuję i pozdrawiam
Jana 22:26, 24 paź 2015

ryska napisał(a)
to pierwsze mnie urzekło robisz piękne zdjęcia ale to już wiesz
barbara_kraj... 01:03, 25 paź 2015

ryska napisał(a)

Reniu, ile czasu zajmuje suszenie takiej partii pomidorów? Suszysz w piekarniku czy w suszarce do grzybów?
ryska 13:43, 25 paź 2015

Jana napisał(a)
to pierwsze mnie urzekło robisz piękne zdjęcia ale to już wiesz

Wypatrzyłam go na stercie w kompostowniku, ja niedobra a on dziękuje
Pozdrowionka
ryska 13:47, 25 paź 2015

barbara_krajewska napisał(a)

Reniu, ile czasu zajmuje suszenie takiej partii pomidorów? Suszysz w piekarniku czy w suszarce do grzybów?

Basiu, ta partia to jedna blacha piekarnikowa. Suszyłam 2 godziny. Pierwsze pół godziny na 180 stopni z termoobiegiem i kolejne półtorej godziny na sto stopni z lekko uchylonymi drzwiczkami piekarnika
W suszarce też można ale dłużej to trwa.
Pozdrawiam
Anda 14:52, 25 paź 2015

Super pomidorki, mniam W przyszlym roku tez chce miec jakies. Zobaczymy, czy dam rade o nie zadbac.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
ryska 18:02, 25 paź 2015

Anda napisał(a)
Super pomidorki, mniam W przyszlym roku tez chce miec jakies. Zobaczymy, czy dam rade o nie zadbac.

Dasz radę, dla mnie najtrudniejsze były malinowe. Nie mam szklarni ani foliówki i zawsze łapały mi choroby. Dlatego przerzuciłam się na koktajlówki Radość dzieci bezcenna
Rumianka 18:28, 25 paź 2015

ryska napisał(a)
Nie mogę się oprzeć pokusie zatrzymania na fotografii zmian jakie zachodzą wokół mnie. Dobrze, że telefony mają wbudowany aparat. Mały wypad po marchewkę do ogródka i przyroda już złapana na gorącym uczynku

O raju... ale uchwycony, a jaki wyraźny rysunek korpusu